Paralelin imdadına yine Doğan medyası koştu

Koza-İpek Holding'e kayyum atanmasıyla paralel örgütün başlattığı provokasyona Hürriyet de ortak oldu. Yalan haberlerle paralel örgüte destek olan Hürriyet, Doğan medyası-FETÖ işbirliğini ortaya koydu.

Giriş Tarihi 28 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 28 Ekim 2015, 13:26
Paralelin imdadına yine Doğan medyası koştu

İÇİNDEKİLER

İpek Medya Grubu'na kayyum atanmasıyla ilgili haberleri manşetten duyuran Hürriyet Gazetesi, duyurduğu bilgilerle paralelin yeni cephesi oldu. Konuya sitesinde geniş yer veren gazete, aslı olmayan haberlerle paralel medyanın yayın organlarına açık destek verdi.

İpek Holding önünde toplanan grubun, kayyumun girişini engellemeye çalışmasını görmezden gelen gazete, haberi "Bina önünde bulunan gruba polis müdahalesi" diye verdi. Ayrıca kayyumların yayını kestiğini iddia eden Hürriyet, bunun üzerine ekranda kamu spotu geçtiğini aktardı.



Öte yandan, Hürriyet Gazetesi kayyum atamasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Olayın "tarihe geçeceğini" belirten açıklamada, "Türkiye'nin bilinen bir holdingine terör örgütünü desteklediği ve muhtelif işlemlerinde usulsüzlük yaptığı iddialarıyla kayyum atanması ve ardından bu holdingin bünyesindeki 22 şirketin yönetimine el konulması, ülkemizde demokrasi, hukuk devleti ve ekonominin geleceği açısından pek çok vahim problemi barındıran bir tasarruf olarak tarihe geçecektir" denildi.