Hava değişimi

Sağanak yağış tüm yurtta etkili oldu! Turizm kenti Antalya'yı sel vurdu. Cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Dün ise fırtınalı hava yerini güneşe bıraktı! Yerli ve yabancı turistler, deniz keyfi yaptı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2015 Güncelleme 25 Ekim 2015, 00:00
Hava değişimi

İÇİNDEKİLER

Kara kış yüzünü gösterdi! Etkili yağış, tüm yurtta etkili oldu. Fırtınalı hava hayatı felç etti. Turizmin başkenti Antalya da sağanak yağıştan nasibini aldı. Önceki gün Konyaaltı'nı sel vurdu. Cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Çok sayıda ev ve işyerine su bastı. Araçlar yolda mahsur kaldı. Sürücülerin yardımına itfaiye ve vatandaşlar koştu.

22 DERECE ÖLÇÜLDÜ
Yağışlı ve fırtınalı hava, kentte tatil yapan yabancı misafirleri de etkiledi. Etkili olan yağmur ve fırtınalı hava dün ise yerini güneşli bir havaya bıraktı. Hava sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Antalya'da deniz suyu sıcaklığı da değişmedi. Konyaaltı Sahili'ne giderek güneşli havanın tadını çıkaran bazı tatilciler, soluğu Akdeniz'in serin sularında aldı. Tatilciler sahilde güneşlenip yürüyüş yaparak Ekim ayında yaz havasının tadını çıkardı. Bazı turistler denize girip güneşlenirken, bazıları da su sporları yaparak eğlendi. Çocuklar ise kumsalda oynadı. Antalya'da iki günde iki ayrı mevsim yaşandı.

DAHA ŞİDDETLİ GELİYOR
İstanbul'da dün sağanak yağışa teslim oldu. Etkisini arttırarak sürdüren yağış araç trafiğini de durdurdu. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışların daha da şiddetleneceğini bildirdi.