"Daha adaletli bir dünya için yola çıktık"

TÜRGEV Başkanı Arzu Akalın, daha adaletli bir dünyanın tesisi için manevi değerlerine bağlı, hayatını buna göre şekillendiren genç kızlar yetiştirme noktasında yola çıktıklarını bildirdi.

Giriş Tarihi 24 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 24 Ekim 2015, 21:28
Daha adaletli bir dünya için yola çıktık

İÇİNDEKİLER

Akalın, Türkiye Gençlik ve Eğitme Hizmet Vakfı Hatice Hanım Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun açılış töreninde yaptığı konuşmada, vakfın faaliyetlerine destek olan işadamlarına ve dualarıyla kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti.

Daha adaletli bir dünyanın tesisi için manevi değerlerine bağlı, hayatını buna göre şekillendiren genç kızlar yetiştirme noktasında yola çıktıklarını dile getiren Akalın, bu bilinçle çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

1996 yılından beri çıktıkları kutlu yolculuklarında her geçen gün büyüdüklerini belirten Akalın, Gaziantep'te açılan yeni yurtlarla birlikte 800 öğrenciye daha kucak açtıklarını vurguladı.

Yurt dışındaki faaliyetlerini de genişleteceklerini aktaran Akalın, vakıf olarak her geçen gün yurt içinde ve dışında büyümeye devam edeceklerini kaydetti.