İnlerine girdik

Güvenlik güçleri hainlere geçit vermedi. Dağlıca'daki Doski Vadisi'nde başlatılan operasyonda PKK'ya ağır darbe indirildi. Teröristlerin ana üs olarak kullandığı 8 gözlü mağara yerle bir edildi. Paniğe kapılan Murat Karayılan telsizlerden "Ölün ama yine de kaçmayın" talimatını verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2015 Güncelleme 21 Ekim 2015, 01:46
İnlerine girdik

İÇİNDEKİLER

Hakkari Dağlıca'daki kalleş saldırıda şehit düşen Dağlıca Tabur Komutanı Yarbay İhsan Ejder ve 3 askerin kanı yerde kalmadı. Kanlı terör örgütü PKK'lıların yuvalandığı İkiyaka Dağları'nda büyük operasyon başladı. Doski Vadisi olarak bilinen bölgedeki 9 stratejik nokta teröristlerden temizlendi. Dağın 3 bin 500 rakımlı tepesinde kar yağışına rağmen operasyonlar hız kesmeden sürdü. Göllerbaşı tepe bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından ana karargah olarak kullanılan 8 gözlü bir mağara da bertaraf edildi. Mağaranın yerleri halıfleks ile kaplı olduğu belirlenirken, mağara çevresinde yapılan aramada, 1 doçka, 1 kalaşnikof, 1 biksi, 8 el bombası, yüzlerce mühimmat, 1 telsiz, 1 çuval lamba, 3 adet UPS, 1 adet güneş paneli, 1 adet dürbün, 5 adet pil bloğu, 5 büyük, 20 küçük tüp, 1 fırın, 3 ocak, 4 adet LCD televizyon, çok miktarda yemek için erzak ele geçirildi.

MURAT KARAYILAN ÇILDIRDI
Öte yandan teröristlerin büyük kayıp vermesi sonrası PKK'nın elebaşısı Murat Karayılan, "Bu dağlardaki çatışmalar sadece bu bölgeyi değil, tüm Türkiye'yi ilgilendiriyor. O nedenle buradayım, yanınızdayım. Gerekirse ölün, el bombalarınızın pimini çekip, askere saldırın. Yoksa en önemli stratejik bölgeyi kaybedeceğiz" diyerek Zap'ta olmasına rağmen yalan söyledi.

PATLAYICI MADDE



TURŞU BİDONU



MUTFAK