Taraf PKK'yı savundu!

FETÖ medyasının gazetesi olan Taraf, Başbakan Davutoğlu'nun açıklamasını skandal bir manşetle duyurdu. Paralel gazete PKK medyasının ağzını kullanarak okuyucularına sunduğu haberle PKK'nın Suriye kolu olan PYD'yi savundu.

Giriş Tarihi 15 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 16 Ekim 2015, 02:02
Taraf PKK’yı savundu!

İÇİNDEKİLER

ABD'nin PYD'ye yaptığı silah yardımı sonrası Başbakan Davutoğlu, terör örgütlerinin Türkiye için herhangi bir tehdit oluşturması halinde "Bir an tereddüt etmeyiz" açıklamasında bulunmuş, PYD lideri Salih Müslim de bu sözlere cevap vermişti. Müslim'in açıklamalarını haber yapan Taraf Gazetesi, haberi 'Davutoğlu tehdit etti' diye duyururken, "Müslim'den müthiş açıklama" başlığını kullandı.



Taraf Gazetesi, PYD liderinin Başbakan Davutoğlu'nun sözlerine verdiği cevabı, "PYD lideri Müslim'den müthiş açıklama.. Davutoğlu çok bozulacak" başlığıyla verdi. Haberi sosyal medyadan paylaşan gazete, "PYD lideri Müslim'den tehditler yağdıran Davutoğlu'na müthiş cevap" diyerek duyurdu.



Davutoğlu'nu hedef gösteren bir dil seçen gazete, haberin içinde de Müslim'in açıklamalarını ön plana çıkarırken, Başbakan Davutoğlu'nun sözlerinden sadece "Kimseye saldırmıyoruz ancak bize saldıranlara karşı da kendimizi savunuruz" cümlesini kullandı.