Selo'nun çağrısı sonrası provokatörler işbaşında

1 Kasım seçimleri öncesi Türkiye'de kaos ortamının derinleşmesi için düğmeye basıldı. Kirli planın taşeronları da puslu havayı görünce meydana çıktı...

Giriş Tarihi 12 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 12 Ekim 2015, 20:20
Selo’nun çağrısı sonrası provokatörler işbaşında

İÇİNDEKİLER

Hızla büyüyen Türkiye'nin altına bomba yerleştirenlere hizmet edenler Ankara'daki alçak saldırının ardından meydana çıktı. Kandan beslenenler ve kaos ortamından nemalananlar oy devşirmek için önce timsah gözyaşları döktü ardından gülücükler saçarak ellerini ovuşturdu. Terör örgütlerine medya gücüyle destek veren, Aydın Doğan ve Paralel örgüt medyası da alçak saldırının ardından Demirtaş'ın asılsız iddialarını ve timsah gözyaşlarını manşetlerine çekerek kirli plana algı operasyonu yaparak destek verdi...

'HAYATI DURDURUN'
Ankara'da patlayan bombanın ardından hayatını kaybeden vatandaşlarımız üzerinden rant devşirmeye çalışan HDP internet sitesinden yayınladığı açıklamasında 'hayatı durdurun' çağrısı yaptı.

DİYARBAKIR'DA OLAYLAR ÇIKTI
Selahattin Demirtaş Kobani bahanesiyle sokak çağrısı yapmış ve terör örgütü sempatizanları sokaklara çıkıp katliamlar yapmıştı. Yine Ankara'daki alçak saldırı sonrası da aynı taktik izlendi. HDP yazılı bir açıklama yaparak halkın hayatı durdurmasını istedi. HDP'nin çağrısı üzerine sokaklara çıkan terör örgütü sempatizanları, yüzleri maske takıp etek giyerek polis ekiplerine ses bombası ve taşlarla saldırdı.

BARIŞTAN ANLADIKLARI KAN VE KAOS
Diyarbakır Bağlar ilçesinde yüzleri maskeli bir grup, yol kapatarak kimlik kontrolü yaptı. Grup, daha sonra yol üzerinde ateş yaktı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Grup, bölgeye gelen zırhlı polis araçlarına ses bombası ve taşlarla saldırdı. Polis gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Polis ekiplerinin bölgeden ayrılmasıyla grup tekrar yola çıkarak barikat kurdu. Bölgede gerginlik sürüyor.