Demirtaş'ın iki yüzü

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Ankara'daki hain saldırıda ölenleri anmak için katıldığı törende konuşmasından önce ağlaması daha sonra ise etrafa hiçbir şey yokmuş gibi gülücükler saçması "samimiyetlerini ortaya koyuyorlar" şeklinde yorumlandı.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 12 Ekim 2015, 02:26
Demirtaş’ın iki yüzü

İÇİNDEKİLER



HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara Sıhhiye Meydanı'nda barış mitingine giderken hayatını kaybeden 95 kişiye yönelik anma töreninde konuştu. Törende HDP mitingi havasında 1 Kasım için oy çağrısında bulunan Demirtaş'ın sözleri tepki topladı.

ÖNCE AĞLADI SONRA GÜLDÜ
Konuşmasında terör saldırısından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu sorumlu tutan Demirtaş'ın tören alanında objektiflere önce ağlaması daha sonra ise hiç bir şey yokmuş gibi etrafa gülücükler saçması ise akıllarda soru işareti bıraktı.



SIRRI SÜREYYA ÖNDER'İN KEYFİ YERİNDE!
Öte yandan HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in de yanındaki kişi ile gülerek bir şeyler konuşması tepki çekti. Dün de patlama sonrası inceleme yapmak üzere geldiği olay yerine gelen Önder polisle birbirine girmişti.




HDP EŞ GENEL BAŞKANI FİGEN YÜKSEKDAĞ DA ERTUĞRUL KÜRKÇÜ'YLE ŞAKALAŞIYOR