Ankara'daki saldırı için 4 müfettiş görevlendirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından Ankara'daki terör saldırısının tüm boyutlarını soruşturmak üzere 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişi görevlendirildi.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 11 Ekim 2015, 13:49
Ankara’daki saldırı için 4 müfettiş görevlendirildi

İÇİNDEKİLER

Başbakanlık, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, İçişleri Bakanlığı tarafından olayın gerçekleşmesiyle ilgili tüm boyutlarını soruşturmak üzere 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişinin görevlendirildiğini bildirdi.

Başbakanlık Koordinasyon Merkezinden yapılan açıklamada, bombalı saldırılar sonrasında, devletin tüm birimlerinin olayın bir an önce aydınlatılması ve yaraların sarılması için görevinin başında olduğu vurgulanarak, İçişleri Bakanlığı tarafından hadisenin gerçekleşmesiyle ilgili tüm boyutları soruşturmak üzere 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişinin görevlendirildiği kaydedildi.

Açıklamada, cenazelerin bir an önce ailelerine teslim edilmesi, yaralılara en iyi tedavi şartlarının sağlanması ve olayın sorumlularının yargı önüne çıkarılması için tüm birimlerin görevi başında olduğu belirtilerek, gerekli açıklamaların Başbakanlık Koordinasyon Merkezi tarafından yapılacağı bildirildi.