Kadın dehşeti!

İstanbul'da bir işadamı, eşinden şiddet gördü! Soluğu karakolda aldı. Darp raporu alan adam, artık can güvenliğinin bulunmadığı gerekçesiyle boşanma davası

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2015 Güncelleme 04 Ekim 2015, 00:00
Kadın dehşeti!

İÇİNDEKİLER

Bu sefer kadın dövdü! İstanbul önceki gün Beyazıt'ta ayakkabı atölyesi bulunan işadamı İlhan İsmail S, Nuruosmaniye'de bir kuyumcuda muhasebecilik yapan 15 yıllık eşi F.S'yi annesinin banka kartını kullanmaması için uyardı. Bunun üzerine başlayan tartışma karşılıklı atışmalara dönüştü. Bir anda sinirlerine hakim olamayan F.S, önce eline geçirdiği fön makinesiyle eşine saldırdı. Ardından tırnaklarıyla eşinin yüzünü ve boynunu çizdi.

'KURTARIN BENİ'
Kavgadan sonra İlhan İsmail S. soluğu karakolda aldı. Eşinden şikayetçi oldu! Ardından da hastaneye gidip, darp raporu aldı.
Eşinden dayak yiyen İlhan İsmail S, "Fön makinesiyle vurdu, şu an dirseğim şiş. Paramparça dirseğim. Boynumun her tarafında tırnak izleri var. Şiddetin azı çoğu olmaz. Çünkü şiddet şiddettir. Bugün bunu yapan yarın kim bilir neler yapar. Ben artık bu insandan bir an önce kurtulmak istiyorum. Zaten bu durumu anlatabilecek kelime de bulamıyorum. Çünkü şiddetin her türlüsüne karşıyım. Allah'a şükür 15 yıllık evliyim ve bir kere olsun eşime el kaldırmadım. Allah'a havale ediyorum" dedi. 14 ve 5 yaşlarında 2 erkek çocuğu sahibi olduğunu ifade eden şiddet mağduru baba İlhan İsmail S, eşinden şikayetçi olduğunu ve boşanmak için adliyeye başvuracağını söyledi.