Alman gazetecileri susturan Türk

Alman televizyonunda, canlı yayında PKK'dan övgü dolu sözlerle bahseden ve barış sürecinin Türkiye'nin saldırıları sonucu sona erdiğini savunan Alman gazetecileri, yayına bağlanan Türk vatandaşı susturdu.

Giriş Tarihi 11 Eylül 2015, 00:00 Güncelleme 11 Eylül 2015, 18:43
Alman gazetecileri susturan Türk

İÇİNDEKİLER

Hemen her fırsatta terör örgütü PKK'ya desteğini açıkça gösteren Almanya'da bir televizyon programında ilginç bir olay yaşandı... Terör örgütü PKK'nın adeta meşrulaştırıldığı programa bir gurbetçi vatandaş telefonla katıldı... PKK terörünü özgürlük mücadelesi olarak göstermeye çalışan sunucu ve konuklar Türk vatandaşın sözleri karşısında sadece susmakla yetindi... Terör örgütünü savunan Türk asıllı Alman gazeteci Özlem Topçu da gurbetçi vatandaşın sorularına cevap veremedi...

İŞTE O DİYALOG:
Öncelikle sizin internet sayfanızdan bir alıntı yapmak istiyorum."Barış süreci Türkiye'nin PKK'ya hava saldırıları sonucu bitmiş oldu" diyorsunuz.

Bu kesinlikle yalan! Barış sürecinin bitmesi PKK'nın iki polisimizi uykuda haince vurması ile oldu. Bu Alman ve Batı medyasının binlerce bilinçli yalanlarından sadece bir tanesi.. "Kürtlere karşı savaşılıyor" yalanınız da aynı şekilde..

Türkiye Kürtlere karşı değil terör örgütü PKK'ya karşı savaşıyor ve PKK kesinlikle İşçi Partisi değildir.

Ya da elinde kalaşnikof olan başka bir İşçi Partisi siz tanıyor musunuz? Finans kaynakları, uyuşturucu ve insan ticareti olan, silah kaçakçılığı yapan, haraç alan, cinayet işleyen?

Spiker: Bu çok net bir ifade oldu doğrusu... Siz buna cevap verebilir misiniz? Topçu Hanım

Topçu: Hayır