Bordo Bereliler işaretledi F-16'lar bombaladı

Söylediği türküyle Türkiye'yi ağlatan şehit Astsubay Kenan Ceylan'ın intikamını bordo bereliler aldı.

Giriş Tarihi 10 Eylül 2015, 00:00 Güncelleme 10 Eylül 2015, 19:26
Bordo Bereliler işaretledi F-16’lar bombaladı

İÇİNDEKİLER

Hakkari Şemdinli ilçesi Tekeli bölgesinde 24 Ağustos 2015 tarihinde PKK'lı teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu Astsubay Üstçavuş Kenan Ceylan ve P.Söz.Er Ahmet Bıçakçı ile 2 Eylül 2015 tarihinde düzenlenen saldırıda ise P.Söz.Er Batıkan Avcı şehit olmuştu. Şehit Kenan Ceylan'ın üzerinde üniforması ile bağlama çalıp 'Sen benden gittin gideli' adlı türküyü söylemesi tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Özel Kuvvetler'in (Bordo Bereliler) aralıksız düzenledikleri operasyonlar neticesinde tespit edilen 3'ü kadın 7 PKK'lı terörist, savaş uçakları tarafından yapılan bombardıman sonucu etkisiz hale getirildi.

BORDO BERELİLER GÖNDERİLDİ
24 Ağustos 2015 tarihinde Tekeli bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu Astsubay Üstçavuş Kenan Ceylan şehit olmuştu. Aynı bölgede 2 Eylül 2015 tarihinde düzenlenen saldırıda ise P.Söz.Er Batıkan Avcı şehit olmuştu. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede aralıksız İnsansız Hava Aracı (İHA) ile havadan keşif faaliyetlerini aralıksız sürdü. Ayrıca bölgeye gönderilen Özel Kuvvetlerden bir grup sevk edilerek PKK'lı teröristlerin saklanabileceği mağaralar tek tek arandı.



TERMAL KAMERAYA YAKALANMAMAK İÇİN ISLATILMIŞ ŞEMSİYELER KULLANDILAR
Bölgede 7 kişilik PKK'lı terörist grubun tespit edilmesi üzerine güvenlik güçleri, teröristlerin kalabilecekleri muhtemel yerleri ateşle keşif yaptı. Saklandıkları mağaradan yiyecek almak için sadece gece çıkan PKK'lı teröristlerin, ısıya duyarlı termal kameralara yakalanmamak için üzerlerini soğuk suyla ıslatarak ve ıslatılmış şemsiyeler kullandıkları öğrenildi.

İngiliz panikteİngiliz panikte

İHA TESPİT ETTİ, BORDO BERELİLER İŞARETLEDİ, SAVAŞ UÇAKLARI BOMBALADI
PKK'lı teröristler yiyeceklerini temin ettikten sonra yakalanmamak için mağaralara geri döndükleri ve uzun süre kaldıkları yerden çıkmadıkları belirtildi. Dün akşam saatlerinde İnsansız Hava Aracı'nın (İHA) bölgedeki gözetlemeye aralıksız devam ederken Hava Kuvvetlerine bağlı iki F-16 uçağı bölgeye sevk edildi. 7 kişilik PKK'lı grubun yerleri Özel Kuvvetler (Bordo Bereliler) tarafından işaretlendi. Savaş uçaklarını sesini duyunca kaçmaya başlayan PKK'lı teröristlerin hepsi öldü. 3'ü kadın 7 PKK'lı terörist cesetleri köylüler tarafından ormanlık alandan alınarak Şemdinli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

SİLAH ARKADAŞLARINININ KANI YARDE KALMADI
Bölgede görev yapan Özel Kuvvetler (Bordo Bereliler), 2 ayrı saldırıda şehit olan silah arkadaşları Astsubay Üstçavuş Kenan Ceylan, piyade sözleşmeli erler Ahmet Bıçakçı ve Batıkan Avcı'nın kanının yerde kalmadığını ve bundan sonra da bu bedelin PKK'lı teröristlere en ağır şekilde verileceğini söylediler.