Skandal tören

Millet şehitlerine ağlarken Türkiye Barolar Birliği'nin adli yıl için düzenlediği etkinlikte avukatlar göbek attı. Törene katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu oynayanlara alkışlarla eşlik etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2015 Güncelleme 09 Eylül 2015, 02:26
Skandal tören

İÇİNDEKİLER

Vatan evlatları kalleş saldırılara maruz kaldı. Türkiye günlerdir şehitlerine ağladı. 7'den 70'e herkes ayağa kalktı. Teröre lanet yağdırdı. Eğlence mekanları dahi kapılarını kapattı. Ancak, bu hüzün ortamı CHP'yi ve destekçilerini etkilemedi. Daha önce gerçekleştirilen adli açılış törenini protesto eden Türkiye Barolar Birliği ve üyeler alternatif bir açılış töreni düzenledi. Etkinliğe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Programda ortaya skandal görüntüler çıktı. Avukatlar göbek atarak doyasıya eğlendi. Bazı yargı üyeleri ile özellikle İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal'ın göbek şovu görüntüleri izleyenleri hayrete düşürdü. Etkinliğe katılıp, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun yanında oturan Kılıçdaroğlu, göbek atanları alkışlayıp tempo tuttu. Bu durum, sosyal medyada büyük tepki çekti. Vatandaşlar, "Böyle bir ortamda yapacak iş yok muydu?" yorumlarında bulundu.

ZEYBEKTEN SONRA GÖBEK ŞOV
Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı etkinlikte zeybek ekibinin ardından Roman havası çalındı. Metin Feyzioğlu, İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal'ın göbek sovunu övüp "Ümit iyi kıvırıyor" dedi.



Türkiye'nin PKK'ya yönelik operasyonlarını durdurması için mücadele verenlerin başında gelen İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, şehit haberlerine aldırış etmeden göbek atarak dans etti.

İşte o anlar: