Teröristler 6 bin 400 kase yoğurdu gasbetti

Genelkurmay Başkanlığından, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Hisarkapı mevkinde, bölücü terör örgütü üyesi ikisi kadın beş teröristin, durdurdukları bir araçtaki 6 bin 400 kase yoğurdu gasbettiği bildirildi.

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2015, 00:00 Güncelleme 18 Ağustos 2015, 17:28
Teröristler 6 bin 400 kase yoğurdu gasbetti

İÇİNDEKİLER

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bölücü terör örgütü üyesi bir grup, Bitlis'in Hizan ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Güvenlik güçlerinin hemen karşılık verdiği saldırıda bir jandarma uzman onbaşı yaralandı.

Teröristler Tatvan ilçesinde ise Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığına plakası belirlenemeyen bir araçtan 5-6 el ateş etti.

YOLU TRAFİĞE KAPATTILAR
Teröristler, Van'ın Çatak ilçesinde Siirt-Çatak karayolunun trafiğe kapatarak bir geçici köy korucusunu kullandığı minibüsle kaçırdı.

Kaçırılan geçici köy korucusunun ailesini arayan teröristler, korucunun serbest bırakıldığını belirtti.

Tunceli'de ise Tunceli-Ovacık karayolunu bir süre trafiğe kapatan teröristler propaganda ve kimlik kontrolü yaptıktan sonra üç aracı ateşe verdi.

6 BİN 400 KASE YOĞURT GASBEDİLDİ
Bölücü terör örgütü üyesi ikisi kadın beş terörist ise Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Hisarkapı mevkisinde, durdurdukları bir araçtaki 6 bin 400 kase yoğurdu gasbetti.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde arazide odun toplayan iki kişi, teröristlerce tehdit edildi, bu kişilerin iki traktörü ve cep telefonları gasbedildi.

Diyarbakır-Bingöl karayolunu Lice-Kayacık mevkisinde bir süre ulaşıma kapatan teröristler, bir otomobili gasbetti.

Öte yandan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde ise bir terörist, hudut unsurlarına silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.