Doğan medyasından PKK için özel yayın

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın alnına silah dayayan teröristlerin fotoğraflarını servis etmekte tereddüt etmeyen Doğan medyası şimdi de PKK propagandası yapıyor. Son olarak Doğan medyasından DHA dün teröristlerin bir günlük faaliyetlerini fotoğraflayarak marifetmiş gibi servis etti.

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2015, 00:00 Güncelleme 18 Ağustos 2015, 15:04
Doğan medyasından PKK için özel yayın

İÇİNDEKİLER

7 Haziran seçim sürecinden beri PKK'yı şirin gösteren yayınlar yapması ile tartışma konusu olan Doğan Medya Grubu artık açıkça terör örgütü propagandası yapmaya da başladı. Aydın Doğan'ın sahibi olduğu medya grubunun ajansı DHA, dün Tunceli'de düğün alayının yolunu kesen teröristlerin tüm faaliyetleri detayları ile servis etti.

Tunceli'de Ovacık karayolunu PKK'lıların kimlik kontrolü ile başlayan DHA'nın video haberinde, biri kadın iki teröristin şarkılı türkülü propagandası, bölge halkının onlar gösterdiği ilgi, örgüt çalışmalarını anlatan brifingleri ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni hedef alan açıklamaları olduğu gibi yayınlandı.

GELİNLİ DAMATLI PKK KONSERİ
DHA'nın haberinde aynı teröristlerin kestikleri yolda araçları ateşe vermeleri de yayınlandı. PKK'nın açıkça reklamını yapan haber Hürriyet'in web sitesinde ise kare kare yayınlandı. DHA'nın "PKK'lıların bir günü" şeklinde yorumlanan haberinde dikkat çeken detay ise yolu kesilen konvoyda gelin ve damadın olmasıydı. Düğün konvoyları durdurulan gelin, damat ve yakınları bu durumdan hiç rahatsız olmadıkları gibi iki teröristle samimi şekilde sohbet edip tokalaşmaları kameralara yansırken, Diyar isimli PKK marşlarını okuyan şarkıcının iki teröriste verdiği özel konser de haberde yer aldı.
Doğan Grubu gazetelerinin, askerleri ve polisleri haince katleden PKK terör örgütü ve onun siyasi destekçisi HDP'yi koruyan haberleri uzun zamandır tartışılıyor. Bu iddialar gündeme geldikçe açıklama yayınlayan Doğan Grubu, PKK'yı şirin gösteren yayınlarına ise devam ediyor.