Bu beddua Burak Akbay'a mı?

Terör olaylarının arttığı şu günlerde Sözcü'nün seçim anketlerine ilgi duyması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Sözcünün bugün CHP'ye yakın anket şirketiyle röportaj yapması ve Uğur Dündar'ın da attığı beddua tweeti Sözcü'nün sahibi Burak Akbay'a tepki olarak algılandı.

Giriş Tarihi 04 Ağustos 2015, 00:00 Güncelleme 04 Ağustos 2015, 17:48
Bu beddua Burak Akbay’a mı?

İÇİNDEKİLER

Son günlerde artan şehit haberleri üzerinden hükümete suç isnat ederek kirli provokasyona girişen okyanus medyası ve Sözcü şehitleri kullanmaya devam ediyor. Son gelişmeleri fırsat bilen Burak Akbay'ın sahibi olduğu Sözcü gazetesi CHP'ye yakın anket şirketi Metropoll'ün sahibi Özer Sencar ile röportaj yaptı. Şehit haberleri gündeme gelirken bunu fırsat bilen Sözcü'nün seçim anketi yaptırması tepki topladı.

UĞUR DÜNDAR'IN BEDDUASI PATRONUNA MI?
Sözcü'nün seçim anketi yayınlamasının ardından Uğur Dündar'ın attığı tweet kafalarda soru işareti bırakı. Dündarın, "Kim 'Şehit cenazelerinden sonra acaba oyumuz arttı mı?' diye anket yaptırıyorsa, Allah ona ve anketi yapanlara en büyük acıyı yaşatsın." şeklindeki tweeti acaba bu beddua Sözcü'nün sahibi ve aynı zamanda Dündar'ın patronu olan Burak Akbay'a mı sorusunu akıllara getirdi.




ŞEHİT HABERLERİNİ FIRSAT BİLEN SÖZCÜ SEÇİM RAKAMLARIYLA İLGİLENİR OLDU