Emniyetten terör operasyonu

Dün başlayan terör operasyonu bu sabah da devam etti.

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2015, 00:00 Güncelleme 25 Temmuz 2015, 12:12
Emniyetten terör operasyonu

İÇİNDEKİLER

Terörle mücadele ekipleri bugün de çeşitli illerde terör örgütü üyelerine operasyon düzenledi. Operasyonlarda PKK, DHKP-C ve DAEŞ üyesi çak sayıda terörist yakalandı.

İstanbul Beyoğlu bölgesinde önceden belirlenen yerlere düzenlenen operasyona polis helikopteri de destek verdi.
İstanbul emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sabah saatlerinde Beyoğlu bölgesinde birçok noktaya eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi.



Beyoğlu Hacıahmet'te özel harekat ekipleri tarafından önceden belirlenen adreslere yapılan operasyonda birçok kişinin hakkında gözaltı kararı alındığı öğrenildi.



KONYA MERKEZLİ 3 İLDE DE DAEŞ'E OPERASYON

Öte yandan Konya merkezli olarak Ankara ve İzmir'de terör örgütü DAEŞ 'e yönelik operasyon düzenlendi. Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çeşitli adreslerde aramalar yaptıkları belirtildi.

7 DHKP-C'Lİ GÖZALTINA ALINDI
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C'ye yönelik, sabaha karşı 5 ilçede bazı adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda, 7 kişi gözaltına alındı.Şüphelilerin adreslerinde çok sayıda örgütsel doküman ve malzeme ele geçirildi.

İZMİR'DE PKK'LARA OPERASYON
İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H'ye yönelik, sabaha karşı Asarlık Mahallesi'nde bazı adreslere operasyon düzenledi. Özel Harekat Şubesi polislerinin de destek verdiği operasyonda, şüpheli olarak belirlenen kişilerin evlerinde arama yapıldı. Aramalarda, suç delili olarak değerlendirilen doküman ve malzemelere el konuldu.

ADIYAMAN'DA 15 GÖZALTI
Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

10 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVKEDİLDİ
Adana'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H üyelerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheli, adliyeye sevk edildi.