Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tezahürat

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan ayının son cuma namazını Sultanahmet Camii'nde kıldı. Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük bir ilgi gösterdi.

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2015, 00:00 Güncelleme 10 Temmuz 2015, 18:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tezahürat

İÇİNDEKİLER

Namazın ardından Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği Kuran-ı Kerim'i güzel okuma ve hat yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini veren Erdoğan'a, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Almanya'dan tatil için gelen gurbetçi vatandaş Harun Çelebi, Erdoğan'a, İngilizce, "You are the best. I love you. (En iyi sensin. Seni seviyorum" diye seslendi. Erdoğan da İngilizce "I love you (Seni seviyorum)" diye karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayının son cuma gününde ilk olarak annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan'ın Karacaahmet Mezarlığı'ndaki kabirlerini ziyaret etti. Erdoğan, kabir ziyaretinden sonra cuma namazı için Sultanahmet Camisi'ne gitti. Cuma namazını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez kıldırdı.



Erdoğan, namazdan sonra, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 'Türkiye Uluslararası Hafızlık ve Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması ve Hat Yarışması'nda dereceye girenlere ve jüri üyelerine plaketlerini verdi. Vatandaşlar cami içinde ve avluda Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Cami içinde tezahürat yapılmaması için uyarı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cami avlusunda kendisini bekleyen vatandaşları selamladı. Bu sırada Harun Çelebi adlı gurbetçi vatandaş, eliyle kalp işareti yaparak, İngilizce, "You are the best. I love you" (En iyi sensin. Seni seviyorum) diye seslendi. Erdoğan da gurbetçi vatandaşa "I love you (Seni seviyorum)" diye karşılık verdi.