Mesele masa değil sen hala anlamadın mı?

Her türlü ortamda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldıran karanlık güçler ve yerli maşaları şimdi de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki iftar sofrasına kafayı taktı. Dünya kamuoyunda farklı bir Türkiye imajı çizmek için maksatlı ve kara propaganda amaçlı çıkarılan bu haberler her defasında yalanlanmasına rağmen yeni bir yalan uydurmaktan geri durmuyorlar. Mimarlık dışında her işe maydanoz olan Mimarlar Odası'nın son yalanı da ortaya çıkınca iyice çirkinleşti.

Giriş Tarihi 24 Haziran 2015, 00:00 Güncelleme 24 Haziran 2015, 19:57
Mesele masa değil sen hala anlamadın mı?

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde ilim adamlarını Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki iftarda ağırladı.

MASANIN GERÇEK FİYATI
İftarın ardından Mimarlar Odası, iftar masasının 240 bin, koltukların ise 435 bin lira olduğunu iddia etti. Ancak 240 bin lira denilen masanın gerçekteki fiyatının 4 bin 600 lira olduğu öğrenildi.

ALGI OPERASYONU PATLADI
Böylece, 3. Köprü'yü durduran, memleketteki her yatırıma takoz olan Mimarlar Odası'nın çirkin algı operasyonu patladı. Masanın gerçek bedelinin ortaya çıkmasına rağmen geri adım atmayan Mimarlar Odası yeni bir açıklama yaptı ve "Biz malzemeyi gözünden tanırız" dedi:

MALZEMEYİ GÖZÜNDEN TANIRLARMIŞ
"Cumhurbaşkanlığı açıklaması mesnetsiz, açıklamalarımızın arkasındayız. Kaçak saray maliyetleri ve dekorasyonları ile ilgili belgeleri ve faturaları kalem kalem markaları ile açıklasınlar, tezvirat var mı yok mu? Görelim. Kimse bize mesleğimizi öğretemez, biz bu işi biliyoruz, malzemeyi gözünden tanırız."

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN TOKAT GİBİ YANIT
Mimarlar Odası'nın kara propaganda amaçlı ortaya attığı ve Aydın Doğan medyasının da servis ettiği haber yalanlandı. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı da paylaştığı fotoğrafla mimarlar odasını fena ti'ye aldı. Milyonlarca Twitter kullanıcısı, Meselenin masa olmadığı vurgusunu yaptı ve gerçek amacın Türkiye'yi dünya kamuoyunda yıpratmak olduğunu belirtti

İşte sosyal medyada paylaşılan o fotoğraf

Bulut: Bunlar saf haberler değil, başka bir planları varBulut: Bunlar saf haberler değil, başka bir planları var