Binali Yıldırım’ı ağlatan film

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Binali Yıldırım kendisi için hazırlanan filmi izlerken duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.

Giriş Tarihi 06 Haziran 2015, 00:00 Güncelleme 06 Haziran 2015, 21:31
Binali Yıldırım’ı ağlatan film

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çekmeköy'de 'Binali Yıldırım Erzincanlılarla Buluşuyor' etkinliğine katıldı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın da destek verdiği etkinlikte Yıldırım, büyük coşku ile karşılandı. Etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Poyraz, Binali Yıldırım'ın bakanlık yaptığı dönemlerdeki çalışmalara değinerek, "Bir zamanlar adeta ancak seyredebildiğimiz o uçakları halkın yolu yapacağım dedi ve yaptı. Duble yollar ile hızlı trenleri ile gerçekten bu ülkede gariplerin rüyasında bile göremediği bu hizmetleri sağlayan bir Erzincanlı bakan, bütün ülkenin sevgisini kazanmış bir bakandır" dedi.

TÜRKİYEMİZ İÇİN YAPTIĞIM ÇALIŞMALAR AKLIMA GELDİ, DUYGULANDIM
Kendisi için hazırlanan sinevizyon gösterisi sırasında duygulandığını ifade eden Binali Yıldırım, "Biraz önce arkadaşlarımız bir sinevizyon gösterisi izlettiler. Bunu izlerken 2002 yılında göreve geldiğim ilk günden görevi bıraktığım 2013 yılı sonuna kadar bu ülke için güzel Türkiye'miz için yaptığımız hizmetler, çalışmalar hep gözümün önünden geldi geçti, duygulandım. Ülkemiz için, milletimiz için kalıcı eserler yapmak, milletimizin hayatını kolaylaştıran, yaşamını kolaylaştıran hizmetlere vesile olmak bir fani olarak bizim için en güzel iştir diye düşünüyorum" diye konuştu.