Muhalefet karanlık bir Türkiye vadediyor!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, muhalefet partilerinin seçimden sonra koalisyon vadettiğini belirterek, "Diyorlar ki, (Biz AK Parti'yi yenersek, üçümüz koalisyon yapacağız, Türkiye'yi yine 90'ların, koalisyon karanlıklarına, ekonomik krizlerine, perişanlığa, enflasyona geri götüreceğiz)" dedi.

Giriş Tarihi 04 Haziran 2015, 00:00 Güncelleme 04 Haziran 2015, 19:23
Muhalefet karanlık bir Türkiye vadediyor!

İÇİNDEKİLER

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve Bilal Erdoğan, Esenler'deki iş yerlerini ziyaret etti.

Ziyarette, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini belirten Bilal Erdoğan, 7 Haziran seçiminde AK Parti ve diğer partilerin yarıştığını ifade etti.

Erdoğan, diğer partilerin seçim vaatlerinin alt alta konulduğunda hepsinin aynı olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu: "Uçuk kaçık, 'Başkası ne veriyorsa onun iki katını veriyorum' vaatleri yapmışlar. Bu neyi gösteriyor, bütün rakiplerin vadettiği şu, seçimlerden sonra CHP, MHP, HDP koalisyonu vadediyorlar. Bir araya gelmez denilen CHP ile MHP eskiden bir araya geldi mi? Bu seçimden sonra vaatleri de CHP, MHP, HDP koalisyonu getirmek. Diyorlar ki, (Biz AK Parti'yi yenersek, üçümüz koalisyon yapacağız, Türkiye'yi yine 90'ların, koalisyon karanlıklarına, ekonomik krizlerine, kasa fırlatan esnafın durumuna, perişanlığa, enflasyona geri götüreceğiz)."

"AK Parti'nin bir inanırlığı, bir güvenilirliği" var diyen Erdoğan, AK Parti'nin, üçüncü köprü, dünyanın en büyük havalimanı ve Kanal İstanbul gibi büyük projeleri hayata geçirdiğini anımsattı.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, SGK Genel Müdürlüğü yaptığı zamanlarda hastanelerin durumunu anımsatarak şunları anlattı: "Hastanelerde bebekler, cesetler rehin kalıyordu. Diğer tarafta iktidara koalisyon ortağı olarak gelmiş, Türkiye'nin dışına çıkamamış, ülkeyi bir adım ileriye götürememiş, ekonomist olmasına rağmen ekonominin e'sinden anladığını henüz duymadığımız bir MHP lideri var. Diğer yanda, 6-7 Ekim olaylarında insanları sokağa çağıran, Hakkari'de sadece 36 tane okulu yakıp yıktıran, memleketin otobüsünü, devlet binasını, hastanesini taşlattıran zihniyetin başındaki ve dışarıdan dağdan yönetilen bir parti ve lideri var. Bir tarafta da Türkiye'ye, cumhuriyet tarihinin en başarılı ekonomik yıllarını yaşattıran, bölgesinde artık itibar edilen, gurbetçi vatandaşlarımızın pasaportlarını göğsünü gere gere masaya koyabildiği bir ülke haline getiren AK Parti var."

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da, "7 Haziran'da AK Parti yoksa Türkiye'nin önünde kaos var. AK Parti dışında bir partinin iktidara gelme olasılığı var mı? O zaman ya AK Parti var ya da kaos var" diye konuştu.