''Unutmayın, 7 Haziran bir milattır''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, iddialarına ilişkin "Gel bütün tuvaletleri gez, bakalım bir tane altın kaplama klozet bulabilecek misin? Eğer bulursan ben cumhurbaşkanlığı makamından çekileceğim ama bulamazsan şu CHP'nin başına bela olmaktan çekilecek misin? Eğer zerre kadar kişilik varsa, zerre kadar haysiyet varsa bu yazılı davetime uyar, gelir orayı gezer görür" dedi.

Giriş Tarihi 01 Haziran 2015, 00:00 Güncelleme 01 Haziran 2015, 16:17
’’Unutmayın, 7 Haziran bir milattır’’

İÇİNDEKİLER

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:
Kardeşlerim bölücü örgüt güdümündeki parti ve milliyetçi olduğunu söyleyen partiyi aynı çatı altında buluşturan aklın sizi düşünmesi düşünülebilir mi?

''ZERRE KADAR HAYSİYETİ VARSA GELİR''

Bakınız bir iki gün diyor ki Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde klozetler altın kaplama imiş televizyondan hodri meydan dedim sonra yazılı davet yaptık gel bütün tuvaletleri gez eğer bir tane bulursan ben Cumhurbaşkanlığı makamından çekileceğim eğer bulamazsan CHP başına bela olmaktan çekilecek misin? Zerre kadar hassasiyetin var bunu yaparsın. Günlerdir söylediği laf bu altın kaplama klozet bir siyasetçi bu tür talan yanlış şeyler söyler m? Geldiğimizden beri bardak çanak onlar uğraşıyor. Mantık şu iftira at tutmazsa iz kalır. Pensilvanya ile Kandil'in ülke menfaati için bir araya gelmesi mümkün mü?

Bu ülkede 50 kişinin ölümüne neden olan birine aydın denebilir mi? Değerli kardeşlerim açık net söylüyorum bunlar kandan besleniyor arkalarında terör örgütü olmazsa bu oyları alamaz.
Şuradan gelirken bir grup sırtlarını dönerek haraket yapıyor zerre kadar hassasiyet varsa parlamentoda konuşursunuz bu tür yöntemlerle bir yere varamazsınız. Ben kırk yıldır siyaset yapıyorum aldığım terbiye böyle bir harekete izin vermez.

İnançlı dindar Kürt kardeşlerime sesleniyorum. Bunların dağlara kaçırdıkları çocuklara Zerdüştlük dini eğitimi veriyorlar dağdakilerin dinle bir ilişkisi yok dindar Kürt kardeşlerim bu oyunu bozacak. Diyanet İşleri'ni kaldıracağız diyor. Kürtçe Kuran mealini gösterdim bunlardan bir tane yapıldı dedi ertesi gün Diyanet 10 bin adet basıldığını gösterdi. Ardından hemen bastırdılar Diyanet Başkanı 1 milyonluk araç biniyor. Diyanet İşleri makamına 320 bin liralık aracı uygun görmeyenlerin çocuklarının altında yarış arabaları var.Ben de kullandığımız bir zırhlı aracı Diyanet İşleri Başkanı'na tahsis ettik ve bir de yurt dışı seyahatlerinde kullanması için uçak kullanma imkanı tanıdık.

Türkiye değişiyor hak yerini buluyor daha dün Ahmet Kaya'yı linçe tabş tutanlar bugün birden bire eş başkan sevdasına tutuldular. Ermeni iddialarına destek vermek benim Iğdır'daki Türk ve Kürt kardeşlerime en büyük hakarettir