Gezicilerden yeni video klip!

Gezici yönetmen Bora Tarhan, çektiği video klipte oyuncular Mehmet Günsür, Yasemin Allen, Engin Öztürk, Meltem Cumbul, Ezgi Mola, Güven Kıraç ve Burcu Kutluk 7 Haziran Seçimleri öncesinde kamera karşısına geçerek 'Oy'una Sahip Çık!' çağrısında bulundu.

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 20 Mayıs 2015, 23:43
Gezicilerden yeni video klip!

İÇİNDEKİLER

Doğan Medyası'nın da büyük destek verdiği bazı oyuncular güya vatandaşları oy vermeye ve sandığa sahip çıkma çağrısında bulunan bir klipte rol aldı. 7 Haziran için vatandaşları oy vermeye ve oylarına sahip çıkmaya davet eden Mehmet Günsür, Yasemin Allen, Engin Öztürk, Meltem Cumbul, Ezgi Mola, Güven Kıraç ve Burcu Kutluk 'Oy'una Sahip Çık!' isimli algı kampanyası için gönüllü olarak kamera karşısına geçti ve Bir nevi CHP'nin şaibeli seçim kampanyasına destek vermiş oldu.



YENİ ALGI KAMPANYASI

Bugüne kadar oyların %50'sinden fazlasını alarak iktidara gelen AK Parti'nin seçim zaferlerini şaibeli kılmak amacıyla Gezici Yönetmen Bora Tarhan tarafından hazırlanan video klipte Mehmet Günsür, Yasemin Allen, Engin Öztürk, Meltem Cumbul, Ezgi Mola, Güven Kıraç ve Burcu Kutluk AK Parti karşıtı seçmenlere seslenerek 7 Haziran sabahı ilk iş olarak oylarını vermeye gitmeleri ve bir bölümünün de sandıkların başında gözetmenlik yapmaları gerektiği çağrısında bulundu.

DOĞAN MEDYASI'NIN PARMAĞI VAR!

Büyük bir algı kampanyasının parçası olan Gezici oyuncular çektikleri bu yeni kliple dolaylı yollardan AK Parti'nin 7 Haziran zaferini de tartışmaya açıyor. Doğan Grubu'nun görsel ve yazılı medya organlarıyla destek verdiği bu isimlerin tek amacı 7 Haziran sonrasında mevcut iktidar aleyhine başlatılmak istenen yeni bir Gezi Hareketi'nin de fitillerini yakmak.