FSM Köprüsü'nde rehine krizi!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde silahlı bir şahıs, 13 yaşlarındaki bir çocuğu rehin aldı.

Giriş Tarihi 11 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 11 Mayıs 2015, 18:07
FSM Köprüsü’nde rehine krizi!

İÇİNDEKİLER

Dolandırıldığını ve bunalıma girdiğini öne süren 42 yaşındaki taksici, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ortasında aracını durdurarak, 16 yaşındaki oğlunu silahla rehin aldı. Oğlunu korkuluklara kadar götüren T.K., 1,5 saat süren ikna çabaları sonucu polise teslim oldu.

Olay saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Ankara istikametine taksiyle gelen T.K., yanındaki oğlu O.K. ile birlikte köprünün korkuluklarına çıktı. Babanın elinde silahıyla çocuğunu rehin alması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Deniz polisi de köprünün altında hazır bekletildi. Müzakereci polislerin yaklaşık 1,5 saat süren ikna çabası sonucu T.K. önce oğlunu serbest bıraktı, ardından da polise teslim oldu.

Olay nedeniyle köprünün Anadolu Yakası geçişinde uzun araç kuyruğu oluştu. T.K.'nın polise teslim olmasından sonra Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçiş trafiği normale döndü.

"DOLANDIRILDIM"
Gözaltına alınarak Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen T.K.'nın, ilk ifadesinde, dolandırıldığını ve bunalıma girerek 16 yaşındaki oğlu O.K.'yı rehin aldığını söylediği öğrenildi.