Cem Küçük'ten Demirtaş'ı terletecek soru

7 Haziran seçimleri öncesinde Fetullahçı Terör Örgütü'yle kirli planlar yapan Selahattin Demirtaş'ın paralel çeteye yönelik değiştirdiği söylemi A Haber'de masaya yatırıldı. Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük, "Seni içeri atan cemaatin savcıları ile polisleri ile Paralel Yapı'nın diğer mensupları ile beraber mi çalışacaksın? Mesela iktidara geldin, bunların hakim ve savcılarını göreve ilave edip, yine kritik yerlere mi gideceksin?" diye sordu...

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 06 Mayıs 2015, 18:57
Cem Küçük’ten Demirtaş’ı terletecek soru

İÇİNDEKİLER

Demirtaş 5 ay önce farklı şimdi farklı konuşuyor diyen Küçük, iş birliği artık açıkça görünüyor dedi. KCK soruşturmaları sırasında yapılan haksızlıkları eleştiren Demirtaş şimdi neden Paralel Yapı'yla iş birliği içinde diye soran Cem Küçük, o zaman ki haksızlıkların sebebinin Paralel Yapı olduğunu Selahattin Demirtaş'ın çok iyi bildiğini söyledi.

'PARALEL ÇETE İŞ BİRLİĞİ ARTIK ALENİ'
Eğer arada başka bir işbirliği yoksa o zaman bu açıklamayı yapmanın hiçbir mantığı yoktur. O zaman bu demek ki HDP ile paralel çete arasında bir iş birliği var. Bu artık görünmüyor da değil, bunu artık aleni yapıyorlar. Bu gizlenen bir şey de değil, bütün Türkiye biliyor ki KCK tutuklamalarını yapan Paralel Yapı'ydı. 14.500 insan, 8.500'ü bunların tutuklandı. Selahattin Demirtaş'ta bunu biliyor.



EĞER İKTİDAR OLURSANIZ...
Hatta o dönem Cemil Bayık yaptığı bir açıklamada bu tutuklama listelerinin cemaat tarafından hazırlandığını söyledi. Şimdi geliyor, biz cemaati düşman gibi olarak görmüyoruz diye. Ne olacak, şimdi yarın bir gün yok böyle bir ihtimal ama geldin iktidara, cemaatle birlikte mi çalışacaksın? Seni içeri atan cemaatin savcıları ile polisleri ile Paralel Yapı'nın diğer mensupları ile beraber mi çalışacaksın? Mesela iktidara geldin, bunların hakim ve savcılarını göreve ilave edip, yine kritik yerlere mi gideceksin?