Milletçe 7 Haziran'ı bekliyoruz!

Ana muhalefet partisi CHP’nin büyük bir hevesle hazırladığı "Milletçe Alkışlıyoruz" adlı seçim kampanyası sosyal medyada alay konusu olmaya devam ediyor.

Giriş Tarihi 14 Nisan 2015, 00:00 Güncelleme 14 Nisan 2015, 22:49
Milletçe 7 Haziran’ı bekliyoruz!

İÇİNDEKİLER

CHP yine seçmenleri büyük hayal kırıklığına uğrattı. Somut vaatlerin barındırmayan son kampanya CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik büyük bir öfkeye neden oldu.

CHP'liler Kılıçdaroğlu'nu "Partiyi karikatür haline getirdi" ve "Boş kampanyalarla uğraşıyor" ifadeleriyle eleştiri yağmuruna tuttu. Partililer komik ve sulu kampanyaların AK Parti'nin "2023 ve 2071 vizyonu" hedeflerinin yanında sönük kalmasından yakınırken AK Partili seçmenler de CHP'nin seçim kampanyası ile ilgili bol bol alaycı göndermelerde bulundu sosyal medya üzerinden.



Yapılan büyük reklamlara ve duyurulara rağmen Kartal da miting alanını dolduramayan Kılıçdaroğlu, son kampanyası ile yine umduğunu bulamadı. İktidarı hedeflediğini belirten CHP, alkış kampanyasını Twitter'da TT yapabilmek için para ödemek zorunda kaldı. Sosyal medya başta olmak üzere televizyon ve gazetelere milyonlarca dolar harcadı fakat sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

MİLLETÇE BEKLİYORUZ
Mizah dergisi Hacamat CHP'nin 'Milletçe Alkışlıyoruz' kampanyasını fena ti'ye aldı. Dergi, kapakta ülkeyi karıştırmak isteyen zihniyete son cevabı vermek için 7 Haziran'ı 'Milletçe Bekliyoruz' diyerek ironi dolu bir gönderme yaptı...

İşte sosyal medyayı sallayan Hacamat dergisinin kapağı: