Kahve daveti korkunç bitti

Borcunu ödemeyen adama korkunç tuzak. Tanıdığı bir kadının kahve davetiyle kandırılan borçlu kişi, önce kırbaçla ve sopayla dövüldü, sonra şişeye oturtularak parası gasp edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2015 Güncelleme 24 Şubat 2015, 00:00
Kahve daveti korkunç bitti

İÇİNDEKİLER

Adana Seyhan'da Süvar A. (40), Abdullah O.'dan (41) 21 bin lira borç para aldı. Süvar A. aldığı parayı söz verdiği gün ödemedi. Bunun üzerine Abdullah O. parasını almak için bir plan yaptı. Abdullah O, ortak tanıdıkları olan Gülcan G.'den (44) Süvar A.'yı arayıp kahve içmeye davet etmesine daha sonra da istedikleri yere getirmesini istedi. Gülcan G., Süvar A.'yı arayıp kafeye çağırdı. Burada buluşup kahve içtikten sonra otomobil ile Adnan Menderes Bulvarı'nı götürdü. Burada Abdullah O., İbrahim Ersan D. (37) ve İbrahim E. (27) Süvar A.'yı başka bir otomobile bindirip ellerini bağlayarak bir eve götürdü.

RAKI ŞİŞESİNE
3 adam, Süvar A.'yı sopa ve kırbaçla öldüresiye dövdü. Şahıslar daha da ileriye giderek Süvar A.'yı soyup rakı şişesine oturttular. Süvar A. yediği dayağın ve çektiği işkencenin sonucunda kendinden geçti. İşkenceciler, bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydedip, Suvar A.'nın cep telefonunu ve bin 60 lira parasını aldılar. Süvar A. bayılınca işkencecileri de uykuya daldı. Daha sonra ayılıp kendini kurtaran adam polise telefon ederek işkencecilerini yakalattı.