"Sümeyye kelimesi kod isim"

Bir zamanlar Gülen'in en yakınındaki isimlerden biri olan Latif Erdoğan Deşifre programında bomba açıklamalarda bulundu...

Giriş Tarihi 21 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 21 Şubat 2015, 02:00
Sümeyye kelimesi kod isim

İÇİNDEKİLER

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a suikast planı ele alındı.

LATİF ERDOĞAN: GÜLEN'E ÇAY VEREN 10 KİŞİ VARSA 3'Ü DEVLETİN ADAMIDIR
Devleti zor durumda bırakmamak için bazı şeyleri söylemiyorum. Gülen'e çay veren on kişi varsa üçü devletin adamıdır. Onun orada aldığı nefes, verdiği nefes biliniyor.

LATİF ERDOĞAN: SÜMEYYE KELİMESİ KOD İSİM
Burada dikkat edilmesi gereken Sümeyye kelimesi. Bence kod isim. Doğrudan Sümeyye Hanımın kendisi kastedilmiyor. Doğrudan Erdoğan kastediliyor burada. Çünkü Tayyip Erdoğan deseler her tarafta bu kelime dökülüyor. Bu dökülmeyi önlemek için bir kod isim kullanılıyor burada. Yoksa orada Sümeyye Erdoğan'ın kendisi kasıt değil.



LATİF ERDOĞAN: 'FUAT AVNİ' GÜLEN'DEN BAŞKASI DEĞİLDİR
Bu çalışmaları onun yanındaki bir ekip yapıyor. 'Fuat Avni' Gülen'den başkası değildir. Ben yine aynı şeyi söylüyorum. Diğerleri 'Fuat Avni'nin elemanlarıdır. O bilgilerin hiçbirisini hoca bütünüyle birisiyle paylaşmaz. Emre Uslu, emniyet ayağında bilgi sahibi olduğu için o kanaldan gidecek bilgiler öyle aktarılır. Ama askeri istihbarat, MİT, emniyet istihbarat ve diğer bilgi alma mekanizmalarının hepsinden akan bilgi Gülen'in kendisine gider. Gülen çünkü bilgiyi güç olarak kabul eder.