Paralel medya panikte!

Bir yıldır sosyal medya, gazeteler, televizyonlar ve haber siteleri üzerinden Pensilvanya tetikçisi Fuatavni’nin reklamını yapan Paralel çete, Fuatavni’nin bütün gizli yazışmaları ortalığa saçılınca paniğe kapıldı.

Giriş Tarihi 19 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 19 Şubat 2015, 17:14
Paralel medya panikte!

İÇİNDEKİLER

Fuatavni ile iletişim kuran Paralel örgüt üyeleri, sıranın ne zaman kendilerine geleceğini korkuyla bekliyor.

"DEŞİFRE SIRASI KİME GELECEK" KORKUSU SARDI

17 Aralık operasyonundan bu yana sosyal medya, gazeteler, televizyonlar ve tetikçi haber siteleri üzerinden Pensilvanya tetikçisi Fuatavni'nin reklamını yapan Paralel çete, Fuatavni'nin bütün gizli yazışmaları ortalığa saçılınca paniğe kapıldı. Fuatavni ile iletişim kuran Paralel örgüt üyeleri, sıranın ne zaman kendilerine geleceğini korkuyla bekliyor.

FUATAVNİ'Yİ AKLAMA GAYRETİNE GİRDİLER
Pensilvanya tetikçisi Fuatavni'nin insanların aile yaşamına, özel hayatına, çocuklarına alçakça saldırılarını her ortamda paylaşmaktan çekinmeyen Pensilvanya medyası, şimdi Fuatavni kumpasının tersine dönmesinden büyük rahatsızlık duyuyor. İki gün boyunca şok yaşayarak sessizliğini koruyan Paralel çete, aylardır Fuatavni tarafından paylaşılan yasadışı dinleme ve gizli kamera görüntülerini yok farzederek Pensilvanya tetikçisini aklama gayreti içerisine girdi.

Fuatavni'yi aklamak için her yalanı söylemekten çekinmeyen Paralel medya tetikçileri, sosyal medya üzerinden açık açık beddua seansları düzenlemeye başladı. Bülent Keneş, Önder Aytaç, Emre Uslu, Ekrem Dumanlı, Mehmet Kamış, Tuncay Opçin, Tarık Toros gibi Pensilvanya medyasının önde gelen isimleri takipçilerini Fethullah Gülen gibi beddua seanslarına davet etti.

HABER KAYNAKLARI DEŞİFRE OLUNCA FUATAVNİ ARTIK BİLMİYOR
Haber kaynaklarının gözaltına alınması ile birlikte son 3 Paralel yapı operasyonları hakkında tek bir kelime tweet atamayan Fuatavni ise deşifre olmanın paniği içerisinde devlet yöneticilerine ve medya çalışanlarına saldırmaya devam ediyor.

Sadece Fuatavni'yi değil 7 Haziran seçimlerine birlikte hazırlandıkları CHP'yi de aklama gayreti içerisine giren Pensilvanya çetesi, Fuatavni'nin gizli yazışmalarında sıranın kime geleceğini merakla bekliyor.

SAVCILIK İNCELEME BAŞLATINCA TAKİPÇİLER KAÇMAYA BAŞLADI
Öte yandan Fuatavni ile ilgili savcılğın operasyon başlatması ile birlikte Fuatavni takipçi sayısında düşüş yaşandığı, paralel örgütün Fuatavni'nin tweetlerini paylaşmaktan özenle kaçındığı dikkatlerden kaçmıyor.

Medya kulislerinde dolaşan bilgilere göre önümüzdeki günlerde Fuatavni'nin gizli yazışmalarının deşifre edilmeye devam edileceği öğrenildi.