Özgecan'ın ailesinden Erdoğan'a siyah başörtü

Özgecan Aslan'ın ailesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti ve matemlerinin simgesi olarak siyah başörtü gönderdi.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 18 Şubat 2015, 15:30
Özgecan’ın ailesinden Erdoğan’a siyah başörtü

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bir aracı, ATO Congresium'da düzenlenen AFAD lojistik depolarının açılışı törenine gelişinde, Aslan ailesinin mesajını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletti.

Kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Erdoğan'a teşekkür eden anne Songül Aslan, telefonla görüştükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'da tam bir baba sıcaklığını duyumsadıklarını ve çok duygulandıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, bir kutu içerisinde matemlerinin simgesi olarak siyah bir başörtüsü de yollayan anne, "Olayın faillerinin en ağır biçimde cezalandırılacaklarından eminiz. Adalet yerini bulduğunda bu siyah başörtüsünün rengi de beyaza dönüşecek. İnşallah o vakit, beyaz başörtümüzle sizleri bizzat ziyaret edeceğiz" mesajını gönderdi.

Erdoğan ise törende yaptığı konuşmada, "Tekrar Özgecanımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine tekrar sabırlar diliyorum ve bugün gönderdikleri o siyah başörtülerini de aldım, bunun mesajını da vermek istiyorum. İnşallah o mesaj beyaz başörtüleriyle devam eder" diye konuştu.