'Vatana ihanetten yargılanmalı'

Emre Uslu'nun Fuat Avni hesabıyla Umut Oran ile yazışmaları gündeme bomba gibi düştü. Yazışmalar paralel çetenin Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın dinlemesinden haberdar olduğu görülen Kılıçdaroğlu'nun ise bu suça ortak olduğu belirlendi.

Giriş Tarihi 17 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 17 Şubat 2015, 14:58
’Vatana ihanetten yargılanmalı’

İÇİNDEKİLER

Fuat Avni hesabıyla paralel çeteye hizmet eden Emre Uslu'nun yeni yazışmaları gündeme bomba gibi düştü. CHP'li Umut Oran'la yaptığı yazışmalarda Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın dinlendiğini ve seçime yakın bir zamanda bunların yayınlanacağını anlatan çete üyesi Emre Uslu'nun, CHP'ye nasıl direktifler verdiği de ortaya çıktı. Dinlemeleri yayınladıktan sonra CHP'nin prim yapması direktifini veren Uslu'ya, Oran'ın cevabı ise şoke etti. Oran Uslu'ya 'Başkan yanımda tamam diyor' diyerek, CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun paralel çete ile nasıl karanlık işlere bulaştığını belgelemiş oldu. Paralel çetenin yardakçısı konumuna gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nun dinlemelerden haberdar olması, yabancı istihbarat servislerine çalışan paralelcilerle aynı suça bulaştığı belli oldu. Sosyal medyada ise Kılıçdaroğlu 'Vatana ihanetten yargılanmalı' eleştirileri yapıldı.

İşte o yazışmalar

- UMUT ORAN: Ne yaptınız

- FUAT AVNİ: Dinliyorum işte

- UMUT ORAN: Bir şey çıktı mı

- FUAT AVNİ : İki tane çıktı, kaydettik

- UMUT ORAN: Tamamdır

- FUAT AVNİ: Başbakanı da dinliyoruz, Cumhurbaşkanını da artık oradan yürüyeceğiz

- UMUT ORAN: Ne yapcaz ki

- FUAT AVNİ: O gerzek başkanına söyle bu da 17 Aralık'a dönmesin, seçimlerde biz paylaşcaaz siz de üzerinden prim yapcanız

- UMUT ORAN: Başkanımız yanımızda tamam diyor

- FUAT AVNİ: Kimseye söyleme, duyan olursa, başkası duyarsa canıyla öder

- UMUT ORAN: Tamamdır bakalım o zamana kadar neler çıkacak

- FUAT AVNİ: Çıktı çıktı aldık kayda

- UMUT ORAN: Bura ne kadar güvenli

- FUAT AVNİ: Çok çok, admine diyecem silcekler birazdan.