"Hizmet hareketi olmaktan çıktı"

Hüseyin Gülerce, "Bu hareket artık hizmet hareketi olmaktan çıktı. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na ve hükümete savaş açmış ve bu yolda CHP ve HDP'yle bile kol kola girmeyi çok normalleştirmişler." ifadelerini kullanarak Paralel Yapı'yı yerden yere vurdu...

Giriş Tarihi 15 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 15 Şubat 2015, 21:49
Hizmet hareketi olmaktan çıktı

İÇİNDEKİLER

Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce katıldığı bir televizyon programında Paralel Yapı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gülerce paralel Yapı'yı "Türkiye'ye savaş açmış bir hareket" olarak nitelendirdi, Güneydoğu'da bu hareketin HDP'yi destekleyeceğini söyledi.

"CEMAAT 7 ŞUBAT'TA YANLIŞA SAPLANDI"
Gülerce, katıldığı bir televizyon programında Hizmet Hareketi'nin 7 Şubat 2012 MİT krizinden itibaren bir yanlışın içine saplandığına dikkat çekti.

''Hizmet Hareketi 7 Şubat 2012 MİT krizinden itibaren bir yanlışın içine saplandı ve üslubunu kaybetti. Dolayısıyla ben hizmet hareketini eleştirmiyorum kendisini kaybetmiş hizmet hareketini eleştiriyorum. " ifadelerini kullanan Gülerce , Paralel Yapı'ya tutunan ve onun dediklerini haklı bulan insanların Güneydoğu'da HDP'yi destekleyeceğini söyledi.

GÜLEN YANDAŞLARI HDP'YE OY VERECEK!
"Nazlı Ilıcak gibi geçmişteki siyasi kimliği bilinen bir insanın ben HDP'ye oy vereceğim demesini bir işaret fişeği olarak görüyorum." diyen Gülerce, "Ekrem Dumanlı Hürriyet gazetesine verdiği röportajda Güneydoğu'da camiadaki insanların HDP'ye oy verdiğini söyledi. Nazlı Ilıcak'ın HDP'yi destekleyeceği sözleri de öyle ağızdan kaçmış bir laf değil. Şimdi soruyorum Acaba HDP yüzde 10 barajını aşma konusunda Paralel Yapıya mı güvendi?" şeklinde konuştu.

TEK AMAÇLARI AK PARTİ'Yİ ENGELLEME!
Gülerce, Paralel Yapı'da, HDP ve CHP'yi destekleme noktasına gelinmesini AK Partinin zaferini engelleme çabası olarak nitelendirdi.

Gülerce, "Başka yerde CHP'ye destek de verse CHP'nin milletvekili çıkaramayacağı yerlerde AK Parti kazanmasın diye HDP barajı aşsın diye HDP'ye oy verebilirler. Asıl benim söylemek istediğim şey savruldukça savruluyorlar. bu hareket HDP'yi destekleme noktasına nasıl gelmiş? CHP'yi destekleme noktasına nasıl gelmiş? Sizler daha önce hep CHP'nin aleyhine konuşuyordunuz. Türkiye'deki geçmişin bütün faturasını onlara çıkartıyordunuz şimdi ne oldu?" şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.