Kare kare dehşet

Cani koca, kendisinden boşanmak isteyen eşini sokak ortasında bıçakladı. Çevredekilerin tepkisi üzerine kaçtı. Dehşet dolu dakikalar ise güvenlik kamerasına yansıdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2015 Güncelleme 10 Şubat 2015, 00:00
Kare kare dehşet

İÇİNDEKİLER

Denizli'de yaşan Davut Özdağ ile Ayşe Özdağ, 4 yıl önce dünya evine girdi. İlk zamanlar mutlu olan çiftin daha sonra arası bozuldu. Ayşe Özdağ, boşanmaya karar verdi. Genç kadın durumu eşine söyledi. Davut ise boşanmak istemiyordu! Dün sabah ise öfkeli eş Davut Özdağ, kendisinden boşanmak isteyen 4 yıllık eşi Ayşe Özdağ'ı elinden tutup sürükleyerek sokak arasına getirdi. Cebinden bıçağını çıkaran Davut, kendisine direnen karısını önce ayaktayken bıçakladı. Daha sonra eşini yere yatırıp üzerine çıktı. Davut Özdağ, eşini boğazı da dahil olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklamayı sürdürdü.

VATANDAŞLAR TAŞ ATTI
Bir ara cebindeki telefonu çıkaran Özdağ, polisi arayarak kendisini ihbar etti. Bu sırada dehşet anlarına tanık olanlar, Özdağ'a tepki gösterdi. Vatandaşlar eline taş alarak Davut Özdağ'ı korkutmaya çalıştı. Bir diğer kişi ise oturduğu apartmandan cani kocaya plastik kova attı. Yere düşen kovayı alan bir başka adam ise, Özdağ'a kadını bırakması için çaba gösterdi. Mahallelinin tepkisi üzerine Davut Özdağ, kaçtı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
Çevredekiler, Ayşe Özdağ'ın boğazına tampon yaparak kan akışı durdurulmaya çalışıldı. Ağır yaralan kadın olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ayşe Özdağ'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayın ardından kaçan Davut Özdağ, polis ekiplerince yakalandı. Yaşanan dehşet anları çevredeki bir apartmanın güvenlik kamerasıyla görüntülendi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.