CHP bu kez de Paraleller için Silivri'de

Geçtiğimiz yıllarda ergenekon sanıkları için Silivri Cezaevi önünde sık sıkı eylem yapan CHP'liler bugün ise Paraleller için Silivri'deydi.

Giriş Tarihi 09 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 09 Şubat 2015, 16:34
CHP bu kez de Paraleller için Silivri’de

İÇİNDEKİLER

Ergenekon tutuklularına destek için sık sık Silivri Cezaevi'ne giden CHP'liler bugün Paralel Yapı'dan tutuklu Samanyolu Grubu Genel Yayın Müdürü Hidayet Karaca için Silivri'ye gitti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz ile Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Karaca ile eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı'yı ziyaret etti.

Yaklaşık 3 saat süren görüşmelerin ardından Tanrıkulu, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Hidayet Karaca'nın tutuklanmasıyla Türkiye'de basın özgürlüğünün darbeye maruz kaldığını savundu.

ERGENEKON DAVASI'NDA OLAY ÇIKARMIŞLARDI
CHP'liler daha önce de Ergenekon tutuklularınıa destek olmak için Silivri'ye gitmişti. CHP Ergenekon Davası'nın karar duruşmasında hakımlere baskı yapmak için, cezaevinin önüne çıkartma yapmış, jandarmanın oluşturdğu güvenlik duvarlarını yıkıp içeriye girmeye çalışmıştı.

İşte o günün fotoğrafları: