Çıkar nerede paralel medya orada

Zaman gazetesi "tarafsızlığını yitirdi" gerekçesiyle 5 yıl önce ayrıldığı Basın Konseyi'nin 27. kuruluş yaşını kutladı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Çıkar nerede paralel medya orada
AK Parti seçmenine hakaretler edildiğini ve tarafsızlık ilkesini yitirdiği gerekçesiyle 5 yıl önce Basın Konseyi'nden ayrılan Zaman gazetesi, paralel örgütün çıkarcı polikitasını bir kez daha gözler önüne serdi.

'ZAMAN'IN GAZETESİ
Paralel örgütün hükümete darbe girişiminden sonra gücünü kaybeden Zaman 'tarafsızlığını yitirdi' dediği Basın Konseyi'ne yeniden katıldı. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Basın Konseyi'nin 27. kuruluş yılı etkinliğine katıldı. Paralel medyanın bu 'u dönüşü' 28 Şubat sürecindeki tavırlarını da akıllara getirdi. O dönem dindar kesimin yaşadıkları zorluklardan paralel örgüt yine çıkarcı politikasıyla etkilenmemiş hatta 28 Şubat'ın mimarlarına methiyeler düzmüştü.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.