Kara kalem

Fethullah Gülen ne zaman köşeye sıkışsa yardıma koşan Yahudi medyası yine sahneye çıktı. Wall Street Journal, Washington Post'tan sonra New York Times da sayfalarını Pensilvanyalı imama açtı. Gülen ise aylardır Türkiye hakkında iftira ve yalan dolu haberler yapan Yahudi medyasını mahcup etmedi. Arkasından gözyaşı döktüğü Türkiye'yi yerden yere vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2015 Güncelleme 04 Şubat 2015, 02:13
Kara kalem

İÇİNDEKİLER

Yıllardır Pensilvanya'da CIA koruması altından yaşayan Fethullah Gülen bir kez daha Türkiye için değil ABD için çalıştığını kanıtladı. Ne zaman köşeye çıkışsa Wall Street Journal, Washington Post gibi Yahudilerin sahip olduğu gazetelerde kendisine söz hakkı verilen Pensilvanyalı imam, Türkiye'ye iadesinin kaçınılmaz görünmesi üzerine yine sahneye çıktı. Bu kez Gülen'e başmakale yazma hakkını ise bir diğer Yahudi sermayesi olan gazete New York Times verdi. Gülen, uzun süredir Türkiye hakkında karalama kampanyası yapan ve Türkiye'nin terör örgütleri ile beraber çalıştığını duyurduktan sonra özür dilemek zorunda kalan gazeteye istediğini verdi ve Türkiye'yi yerden yere vurdu.

İSRAİL'İN HAKSIZLIKLARI?

"Türkiye'nin aşınan demokrasisi" başlıklı yazıda, Türkiye'nin son yıllardaki halini "hayalkırıklığı" olarak nitelendiren Gülen, Türkiye'nin çok yakın zamana kadar Avrupa Birliği yolunda ilerleyen ve Müslüman ülkelerin imrenerek baktığı bir ülke olduğunu ama şimdi hem Avrupa'ya sırt çevirdiğini hem de Ortadoğu'da prestij kaybettiğini yazdı. Avrupa'nın Türkiye'ye muhtaç kaldığına değinmeyen Gülen tıpkı Batı medyasının yazdığı gibi Türkiye'nin Batı çıkarları yerine kendi çıkarlarını düşünmesini eleştirdi. Gülen, baskıya karşı çıkmayı "demokratik hak, yurttaşlık görevi ve dini bir emir" olarak nitelendirdi ve Cemaat'in "sivil toplum hareketi" olduğunu iddia etti. Haksızlık karşısında sessiz kalınmaması gerektiğini Kur'an'ın emrettiğini yazan Gülen, yıllardır Müslümanları katleden Yahudilere ve İsrail'e karşı neden sessiz kaldığını ise anlatamadı.

GÜLEN GEZİCİ DE OLDU

Gülen, cemaatinin hizmetlerini anlatırken de Batı dünyasının gözünü boyamak adına "150 ülkede 1000'den fazla laik okul açtık" ifadelerini kullandı. Her fırsatta siyasilerle yakın görünen ama sürekli bunu inkar eden Gülen siyasi ihtirasların peşinden koşmadığını, siyasi iktidarla ilgilenmediğini de söyledi. Devlet kurumlarında cemaat mensuplarının bulunduğunu da itiraf eden Gülen, hükümetin sadece kendilerini hedef almadığını anlatırken Gezi Parkı'na destek vererek "Barışçıl göstericilere de karşı çıktılar" ifadesini kullandı.

Gülen örgütünün inine girildi!Gülen örgütünün inine girildi!

Mehmet Metinerden jet Bank Asya tespiti!Mehmet Metinerden jet Bank Asya tespiti!