Tapeleri önce biz sonra STV yayınlıyordu

Gülen örgütünün operasyon gazetesi Karşı'nın eski sahibi Turan Ababey, Deşifre programında şok açıklamalarda bulundu. Ababey, "Tapeler paralel bir finans şirketinde kopyalanıyor montajlanıyor ve yayına hazır hale getiriliyordu. O tapeleri ise önce biz sonra STV yayınlıyordu" dedi.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2015, 00:00 Güncelleme 20 Ocak 2015, 20:06
Tapeleri önce biz sonra STV yayınlıyordu

İÇİNDEKİLER

Paralel örgüt ve Karşı gazetesi arasındaki kirli ilişkiyi aktaran Turan Ababey büyük tezgahı bir kez daha A Haber ekranlarında anlattı. Ababey şöyle konuştu;

TAPELERİ ÖNCE BİZ SONRA STV YAYINLIYORDU
Bu haberler bir muhabirlik başarısı değildi. Bana denilen bu cemaatin bir finansla şirketinden toplanıp kopyalanıp kendi bünyesinde olan ve kendine yakın olan basına servis ediyorlardı. (Neden kendi medyasında yayınlanmıyordu sadece sorusuna cevap olarak) Bana denilen Zaman gazetsinin bir ağırlığı var. Buradan yayınlanırsa kendimizi deşifre oluruz dediler. Tapeleri önce biz sonra STV yayınlıyordu.

Paralel örgütün hain planı!

MİT TIRLARININ GÖRÜNTÜLERİ BİZE GELDİ

Biz ilk sayımızda MİT Tırları sayısıyla çıkmayı planlamıştık ama çıkamadık. MİT Tırları görüntüleri geldi bize bu tartışıldı. Ama kanunen sıkıntı olacağı için yayınlamadık. Eren Erdem yalan söylüyor, sözleşme imzalandı 3 milyon dolar. Ben yazı işlerine karıştığım zaman Eren Erdem ceketini alıp gidecek. 3 milyon dolar alacak. Ben karışırsam benden tazminat alacak.

TAPELER PARALEL FİNANS ŞİRKETİNDE MONTAJLANIYORDU

Tapeler paralel bir finans şirketinde kopyalanıyor montajlanıyor ve yayına hazır getiriliyordu. Arada bir aracı vardı.