Doç. Dr. Kurtoğlu: Türkofobi geliyor

A Haber’de yayınlanan Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu, Gazeteciler Cem Küçük, Murat Gener ve İlnur Çevik’in katıldığı ‘Diplomasi’ programında “Üst Akıl’ neden İslamiyet’i hedef haline getirdi? Batı medyası neden ‘Özgürlük’ paranoyasında?” sorularının cevabı arandı.

Giriş Tarihi 18 Ocak 2015, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2015, 11:23
Doç. Dr. Kurtoğlu: Türkofobi geliyor

İÇİNDEKİLER

Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu, önemli açıklamalarda bulunarak "Avrupa İslamofobiden sonra 'Türkofobi'ye gebe" dedi.

"1 MİLYON ÜNİVERSİTE MEZUNU İNGİLİZ İŞSİZ"
"Sultanahmet'teki, Paris'teki saldırı, Rusya ve İsviçre'deki para operasyonları puzzle'ın bir parçası." ifadelerini kullanan Kurtoğlu, "1990'lara geldiğimizde fosil yakıtlarına bağlı ekonomik model çöktü. 1990'ların sonundan itibaren yenilenebilir enerji ortaya çıktı. Yeni enerji internetiyle herkes kendi enerjisini üretti. Enerji demokratikleşti. Bununla birlikte çevrimiçi enerji interneti oluşacak." şeklinde konuştu.

"TÜRKOFOBİ GELİYOR"
Kurtoğlu, "Batı'da işsizlik patladı. İngiltere'de 1 milyon üniversite mezunu işsiz. Kamuoyunun oyalanması gerek. Batı modeli medeniyet ve endüstri insanlığın derdine çare bulamıyor. Geçiş sürecinde İslamofobi ve arkasından Türkofobi geliyor." sözleriyle önemli bir noktaya değindi.



"AMAÇ: TÜRKLERİN BURNUNU SÜRTMEK"
Kurtoğlu, "Batı'daki algı şu: Müslümanların kalemi, kılıcı Türkler. Bunların burnunu sürtelim. Arap-İslam dünyasında Türkiye'nin inanılmaz kredisi var. Arap İslam yöneticileri Batı'nın kontrolü altında. Aynı kredi yok. Dünyada en büyük ABD üssü Katar'dadır. 144 dilde TV ve radyo yayını Siyonist Hristiyanlık propagandası yapıyor. Aynı şey Suudi Arabistan ve Mısır için de geçerli. Yeni bir sanayi devrimi geliyor." sözleriyle konuşmasını noktaladı.