Papa'nın tırnağına kurban olsunlar

Paralel örgütün skandal karikatüre sessiz kalmasına bir tepki de Savcı Sayan'dan geldi. Sayan, " "Papa bile Türkiye'yi koruyor. Bu 'tape'ciler Papa'nın tırnağına kurban olsun!" dedi.

Giriş Tarihi 16 Ocak 2015, 00:00 Güncelleme 16 Ocak 2015, 09:30
Papa’nın tırnağına kurban olsunlar

İÇİNDEKİLER

Bir televizyon kanalına konuk olan Savcı Sayan karikatür provokasyonu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Charlie Hebdo karikatürlerini yayınlaması üzerine Cumhuriyet gazetesini arayıp destek olmasına değinen Sayan, "Genel başkanım rolünün gereğini yapıyor." ifadelerini kullandı.

'Partim CHP, oyum RTE' sloganıyla bilinen Savcı Sayan "Türkiye'ye büyük bir savaş açılmış. Rusya iflas ediyor. Türkiye'nin etrafındaki ülkeler zor durumda. Çölün ortasındaki vaha gibi olmuşuz. Bu vahaya büyük bir savaş var." diye konuştu.

PAPA BİLE TÜRKİYE'Yİ KORUYOR
CHP'nin truva atı olarak kullanıldığını belirten Sayan, Cumhuriyet gazetesinin Peygamberimiz'e hakaret edenlerin reklamını yaptığını kaydetti.
Sayan, "Papa bile Türkiye'yi koruyor. Bu 'tape'ciler Papa'nın tırnağına kurban olsun!" dedi. Karikatürlere tepki gösterenlerin de linç edildiğini söyleyen Sayan sözlerine şöyle devam etti:

"Biz bu yolda canımızı veririz. Herkes bizim ensemize tokat yapıştıracak biz de seyredecek değiliz. Lafı gevelemenin anlamı yok. Türkiye'yi yok etmek istiyorlar. Bu Charlie Hebdo'yla Anadolu insanının savaşıdır. Ben Charlie değilim. Biz Anadolu'yuz. Anadolu insanları yola çıkmıştır, fitili ateşlemiştir. Ben Anadolu insanlarının bu savaştan galip çıkacağına inanıyorum."