Başörtü düşmanı paralel medya!

Paralel medya bu kez de başörtüsü düşmanlığına başladı. Seçimlerde hezimete uğrayan paralel yapı, medya yolu ile başörtülü bir HSYK üyesine saldırdı.

Giriş Tarihi 27 Ekim 2014, 00:00 Güncelleme 27 Ekim 2014, 21:35
Başörtü düşmanı paralel medya!

İÇİNDEKİLER

Başlatılan adli ve idari soruşturmalar sonrasında büyük darbeler yiyen Gülen yandaşları pes etmemekte kararlı. Gülen medyasının hedefinde bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendi kontenjanından seçtiği 4 üye vardı.

BİR YANDAN TEHDİT BİR YANDAN İTİBARSIZLAŞTIRMA

HSYK seçimlerinden büyük bir hezimete uğrayan paralel yapı bir yandan dolaylı yollarla yeni üyeleri tehdit ederken bir yandan da sahip olduğu medya organları aracılığıyla itibarsızlaştırmaya çalışıyor.



PARALEL MEDYA BAŞÖRTÜ DÜŞMANLIĞI YAPTI

Bunun en son örneğini de Bugün TV, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçtiği 4 HSYK üyesinin özel hayatına ilişkin bilgiler ekrana getirerek yaptı. Bununla da yetinmeyen paralel medya, başörtüsü takan bir üye ile ilgili kullandığı onur kırıcı ifadeler kullandı.

"İMAM HATİP MEZUNU DİYE AŞAĞILADILAR"

Bugün TV, "İmam hatip mezunu ve başörtüsü takıyor" şeklinde bilgiler vererek aşağılamaya çalıştığı Aysel Demirel hakkında, "HSYK üyeliği esnasında da türban takabilir dikkat edilmeli ve bu durum yasalara aykırılık teşkil ediyor." şeklinde yorumda bulundu..



BUGÜN TV DOĞAN MEDYA'YI HATIRLATTI!

Yeni HSYK üyeleri itibarsızlaştırmak için yoğun bir çaba sarf eden paralel medyanın Aysel Demirel haberinde sürekli "türban" kelimesinin kullanması da akıllara başörtüsü karşıtı Doğan Medya'yı getirdi.