İşte CHP'nin gündemi!

Tüm dünya ve Türkiye, Irak ve Suriye'deki olaylara kilitlenirken, CHP ise gündemine magazin dünyasını aldı. PKK yandaşları Kobani ve IŞİD'i bahane ederek Türkiye'de kaos ortamı oluşturmaya çalıştırırken, CHP'li milletvekilli İhsan Özkes, Erhan Çelik ve Gülben Ergen çiftine, Aylin Nazlıaka da Seda Sayan'ın programına kafayı taktı.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2014, 00:00 Güncelleme 09 Ekim 2014, 17:02
İşte CHP’nin gündemi!

İÇİNDEKİLER

IŞİD'in ve Kobani'deki çatışmaların dünya ve Türkiye gündeminin birinci sırasına oturmasına rağmen, CHP ise gündemine magazin dünyasında yaşananları aldı. PKK yandaşları, IŞİD'in Kobani'ye saldırmasını bahane ederek sokaklarda terör estirmeye çalışırken, CHP'li vekiller İhsan Özkes ve Aylin Nazlıaka , Erhan-Gülben Çelik çifti ile Seda Sayan'ı dert edindi.

'MALDİVLERE GİTSEYDİK LİNÇ EDİLMEZDİK'
CHP Milletvekili İhsan Özkes'in Çelik çifti için '"Hacca gitmek için yıllardır sıra bekleyen en az bir milyon insan varken balayı için hacca giden Erhan Çelik ve Gülben Ergen nasıl gittiler? İslam "İnsanlar bir tarağın dişleri gibi eşittir" diyor ama Hacca gidişlerde de eşitsizlik ve adaletsizlik var. Gariban haccı torpilli haccı Hacı Gülben! Hacda erkekler adeta kefeni andıran giysiyle Allah huzurunda dünyadan soyutlanıyorlar ve eşitleniyorlar ama bu sadece görünüşte kalıyor. VIP ve sosyete haccı ile sıradan insanlar haccı o kadar belirgin oldu ki, bir de helal para ile haram para haccı, Allah ıslah etsin." demesi üzerine Gülben Ergen'den cevap gecikmedi. Ergen, Twitter'a "Sizin yerinize eşimden ve benden özür dileyen Kılıçdaroğlu'ndan edep öğrenin. Beyninize ve kalbinize hakim olmayı öğrenin" yazdı. Ancak Ergen kısa bir süre sonra bu mesajı silerek "Balayı hakkımızı Maldivler'de kullansak bu kadar linç edilmezdik sanırım" diyerek sitem etti.

'KINA YAKARSIN ARTIK BOTOKSLU AYLİN'
CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka da, daha önce iki eşini öldüren bir adamı yayına alan Seda Sayan'ın programının yayından kaldırıldığı yönünde çıkan haberler üzerine üzerineTwitter'dan bir açıklama yaptı. Nazlıaka, "Ülke yangın yeri,yüreğim daralıyor. Böyle bir günde ufak da olsa güzel bir habere ihtiyaç vardı: Seda Sayan Show yayından kaldırılmış.Çok şükür!" diye yazdı. Aylin Nazlıaka'nın bu sözlerine gören Seda Sayan'ın sözleri ise çok sert oldu. Sayan, "Ah Aylin botoksu Aylin... Elinde kına hazır bekleyen Aylin yine yanlış bilgi almışsın, bilinçsiz Aylin... Ah Aylin kaçak su senin beynini sulandırmış, dünyada sorun kalmamış gibi benim peşime düşmüşsün.Vah Aylin vah. Halkçı Aylin, ülke yangın yeri, " Benim yüreğime su serpildi, Seda'nın programı yayından kalktı " demişsin. Keyfin yerinde tabii önce tanınım değil mi..." dedi.

Kaynak: Takvim İnternet