Gezi zekalı Ivan şimdi de Hong Kong'u karıştırıyor

Gezi olayları sırasında Türkiye'de basın özgürlüğünün olmadığını söyleyerek saatlerce Taksim'de canlı yayın yapan CNN muhabiri Ivan Watson şimdi de Hong Kong'u karıştırmak için her yolu deniyor. Yalan ve taraflı haberleriyle dünya kamuoyunu yanlış yönlendiren Watson, Hong Kong’daki protestoları da takip ediyor.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2014, 00:00 Güncelleme 29 Eylül 2014, 19:47
Gezi zekalı Ivan şimdi de Hong Kong’u karıştırıyor

İÇİNDEKİLER

Gezi olaylarında dünyayı Türkiye'ye karşı kışkırtan CNN muhabiri İvan Watson, günlerdir devam eden Hong Kong'daki protestoları da takip ediyor. Gezi olaylarında Türkiye'de savaş varmış gibi gösteren CNN muhabirini Recep Tayyip Erdoğan 'dalkavuk' olarak nitelemişti. Dönemin Başbakanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında Taksim'de Gezi'nin yıldönümünde CNN İstanbul muhabiri Ivan Watson'ın gözaltına alınmasıyla ilgili yine sert bir açıklamada bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Watson için "İstanbul'a gelip abartılı provokatif çağrılar yapan uluslararası medya kuruluşları avuçlarını yaladılar. Bir tane o CNN'nin dalkavuğu oralarda bir eyler yapmaya çalışıyor. " ifadelerini kullanmıştı.

BATILI ÜLKELER PROTESTOLARI TAHRİK EDİYOR
Çin'in özerk yönetimi Hong Kong günlerdir protestoların merkezi olmuş durumda. Seçimlerin serbest düzenlenmesi talebiyle cumartesi günü başlayan gösteriler devam ediyor. Çin Hükümeti, internete erişimi engellerken, Batılı ülkelerin gösterileri tahrik ettiğini iddia etti.