MY anasını

Gülen ve medyasının hedefe koyduğu Ali Ağaoğlu, TÜRGEV'e arsa bağışladığına ilişkin iddiaları bombaladı: Eğer böyle ibra arsa verildiyse verenin anasını, alanın anasını, verdi diye söyleyenin anasını... "

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2014 Güncelleme 10 Eylül 2014, 02:17
MY anasını

İÇİNDEKİLER

Paralel ihanet çetesi, 17-25 Aralık darbe girişiminde iş dünyasını da hedef aldı. Onlardan biri ise ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'ydu. Fethullah Gülen ve medyası Ağaoğlu'nun Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'na arsa bağışladığı yalanını uyardı. Ve Ağaoğlu dün gazetecilerin karşısına geçip söz konusu iddialarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, "Böyle ibra arsa verildiyse verenin anasını, alanın anasını, verdi diye söyleyenin anasını... " diyerek iddialara tepki gösterdi. Söz konusu iddiaların çok konuşulduğu günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da iddiaları seslendirdiğini hatırlatan Ağaoğlu, "Benim açıklamalarımdan sonra Sayın Kılıçdaroğlu telefon açtı ve benden özür diledi" dedi.

'BENİ KÜSTÜRDÜLER'
Ünlü işadamı daha sonra şu açıklamalarda bulundu: "17 Aralık'ta günah keçisi oldum. Tek suçum medyatik olmam. Oysa ki ben hala keserin ucuyla çalışıyorum. Kolejde okurken inşaat işlerine başladım. Sabahları saat 7'yi bir geçe kalktığımı hatırlamam. Ama şimdi 11'den önce işe gitmiyorum. Beni küstürdüler. Ben eşek gibi çalışan bir insanım. İnşaatımda bir santim kalıp hatası olsa orayı yıkarım. Şimdi, Sayın Ali Babacan, 'Artık inşaatı değil sanayiyi destekleyeceğiz' dedi. Ya kardeşim sen bugüne kadar inşaata ne destek verdin ki.. İnşaat kendi kaynağını kendi yaratan sektördür."