Paralel medya Davutoğlu'nu hazmedemedi

Paralel çetenin İngilizce yayın yapan medya kuruluşu Today’s Zaman, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun, Başbakan Erdoğan tarafından yeni başbakan ve AK Parti Genel Başkanı adayı olarak gösterilmesini hazmedemedi. Davutoğlu’nu başarısız bir bakan olarak niteleyen paralel medya, Davutoğlu daha başbakan olarak göreve başlamadan karalama kampanyasına başladı.

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2014, 00:00 Güncelleme 22 Ağustos 2014, 17:23
Paralel medya Davutoğlu’nu hazmedemedi

İÇİNDEKİLER

7 Şubat MİT operasyonu, 17 ve 25 Aralık darbe planlarıyla meşru AK Parti Hükümeti'ni devirerek, Türkiye'yi ele geçirmeyi hedefleyen ve bu planlarında başarısız olan Gülen çetesi, Başbakan Erdoğan'ın ardından görevi devralacak olan Ahmet Davutoğlu'nu hazmedemedi.

Kendisine bağlı medya kuruluşlarından biri olan ve İngilizce yayın yapan Today's Zaman aracılığı ile karalama kampanyasına başlayan Gülen çetesi, Ahmet Davutoğlu'nu ve Türk Dış Politikasını başarısız olarak nitelendirdi. Türkiye'nin Suriye ve Filistin konusunda masum sivil halkın yanında olmasını ve haklarını korumasını görmeyip, bu yöndeki politikaları da 'Komşularla sıfır sorundan, sıfır komşuya' olarak lanse eden çete medyası, Türkiye'nin Batı'dan ve NATO'dan koparak Rusya ve Çin'e yaklaştığını söyledi.

ESAD'A KARŞI TAVIR ALMAYI BAŞARISIZLIK OLARAK NİTELENDİRDİ
Halkını kimyasal silahlarla kadın,çocuk ve sivil demeden katleden Esad rejimine karşı Türkiye'nin karşı tavır almasını diplomatik başarısızlık olarak niteleyen çete medyası, masum Suriye halkına Türkiye'nin kapılarını açarak sahip çıkması ile alakalı tek kelime etmedi.

Kaynak: Takvim İnternet