Bahçeli gurbetçileri küçümsedi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar'da yaptığı konuşmasında Başbakan Erdoğan'a oy veren seçmenleri küçümsedi.

Giriş Tarihi 04 Ağustos 2014, 00:00 Güncelleme 04 Ağustos 2014, 12:22
Bahçeli gurbetçileri küçümsedi

İÇİNDEKİLER

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istemek için geldiği Afyonkarahisar'da, Dinar ilçesine geçerek partililere ve katılımcılara seslendi.

ERDOĞAN'A OY VERENLERİ KÜÇÜMSEDİ

Konuşmasında seçimlere kısa bir süre kaldığını hatırlatan Bahçeli, Erdoğan'a oy veren seçmeni, şu sözlerle hafife aldı;

"Almanya'da yaşayıp oy kullanma çağında olan her insan, bu insana Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy verirse, ya Recep Tayyip Erdoğan'da bir yanlışlık var, ya da orada oy verende bir yanlışlık var demektir."

"ALMANYA'DA YAŞAYIP OY KULLANMA ÇAĞINA GELEN İNSAN.."

"Ailesi Türkiye'de doğmuş ve Türkiye'de yaşamış. Büyük oğlan veya kız Türkiye'de doğmuş. Sonra oraya gitmiş, orada çocukları olmuş. Demek ki birisi Brüksel'de doğmuş, birisi Paris'te doğmuş, öbürü Almanya'nın herhangi bir şehrinde doğmuş. Şimdi bir babanın, bir ananın 2 evladı arasında sen nasıl olur da ayrımcılık yaparsın. Büyük oğlan Türkiye'de doğdu diye o memleket evladı olacak, öbürü Brüksel'de doğdu diye, Hollanda'da doğdu diye, o memleket evladı olmayacak mıdır? Onun için Almanya'da yaşayıp oy kullanma çağında olan her insan, bu insana Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy verirse ya Recep Tayyip Erdoğan'da bir yanlışlık var ya da orada oy verende bir yanlışlık var demektir."