Bayramda bile müstehcen yayın yaptılar

Tıklanma uğruna etik habercilikten koparak müstehcen ve erotik yayın yapan Hürriyet, mübarek Ramazan Bayramı'na bile saygı duymayıp cinsel içerikli yayınlar yaptı. Yaklaşık 2 yıl önce hacca giderek hacı olan Aydın Doğan'ın, sahibi olduğu medya kuruluşunun Ramazan Bayramı'nda bu şekilde yayın yapması büyük tepki gördü.

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 30 Temmuz 2014, 18:18
Bayramda bile müstehcen yayın yaptılar

İÇİNDEKİLER

Sürekli olarak açık saçık fotoğraflar yayımlamasından ve neredeyse erotik sitelere benzer haberler yapmasından dolayı tepki çeken Hürriyet, Ramazan Bayramı'nı da hiçe sayarak cinsel içerikli yayınlarına devam etti. 2 yıl önce hacca giderek hacı olan Aydın Doğan'ın, sahibi olduğu medya kuruluşunun Ramazan Bayramı'nda bu şekilde yayın yapması da büyük tepki gördü.

İHSANOĞLU YERİNE EROTİK İÇERİK
Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin heyecanı yaşadığı sırada 'çatı aday' Ekmeleddin İhsanoğlu'nu ilk manşetlerinde gören gazete, İhsanoğlu'nun İstiklal Marşı'nı Çanakkale şiiri zannetmesi haberine yer vermedi. İhsanoğlu'nun bu skandalına karşı Hürriyet,dekoltesi bol erotik içeriği sayfalarında sürekli diri tutmayı tercih etti.

Gün boyunca 'pornografik' içeriğe yüklenen gazetenin gündeme bomba gibi oturan bu haberi görmemesi dikkat çekti.