Oy oranımız 54-58 arasında

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, Kanal 7'de gündeme ilişkin çarpıcı mesajlar verdi: İşte o açıklamalar:

Giriş Tarihi 28 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 28 Temmuz 2014, 01:00
Oy oranımız 54-58 arasında

İÇİNDEKİLER

OY ORANI 54-58 ARASINDA: MHP'ye gönül vermiş kardeşlerimizden bizi birinci dereceden destekleyenler var. Ve de aynı şekilde diğer partilerden de bizi destekleyenler var.

EKMELEDDİN BEY'E TEŞEKKÜR: İnönü kabrini ziyaret ettikten sonra Menderes'in kabrini de ziyaret etti. Bu ziyaretten sonra ''diktatörlüğü bitirmiştir'' demesi baya manidardır. Ve bu tespiti dolayısıyla Ekmeleddin Bey'e teşekkür ediyorum.

KÖŞK'E VİTRİN SÜSÜ SEÇMİYORUZ: Diğer cumhurbaşkanları nasıl çalıştıysa Erdoğan da öyle çalışacak'' diyorlar. Hayır arkadaş bizim nasıl bir sistemle çalışacağımızı görecekler. Abdullah Gül Bey'i tenzih ediyorum biz Çankaya'ya bir vitrin süsü seçmiyoruz.

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN ADLİYEYİ BASMASI: İstanbul Adalet Sarayı'na girerek bunlarla resim çekilmeleri bana göre suçtur. Hiçbir organ makam merci veya kişi mahkemelere, hakimlere soru soramaz vede herhangi bir beyanda bulunamaz. Şu anda bunlar yapılıyor mu evet yapılıyor. Burası yol geçen hanı değil adalet sarayı. Böyle bir baskının yapılması çok çok çirkin.

RAMAZAN GÜZEL GEÇTİ:
Hamdolsun oruçta herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Futbolu baya özlemişiz. Onun hırsıyla olsa gerek torun da bana evde 'dede ikinci golünü çok beğendim' dedi.