İsrail yandaşı Fatih Üniversitesi!

Türkiye'de neredeyse üniversitelerin %90'nın imza attığı Gazze bildirisine Gülen Hareketi'ne ait Fatih Üniversitesi'nin destek vermediği ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 25 Temmuz 2014, 03:39
İsrail yandaşı Fatih Üniversitesi!

İÇİNDEKİLER

Gülen yandaşlarının İsrail aşkı bir kez daha kanıtlandı. Paralel yapı mensupları Türkiye'de 7'den 70'e herkesin büyük tepki gösterdiği Gazze katliamına Yahudi lobisi ile olan iyi ilişkilerini bozmamak adına sessiz kalmaya devam ediyor.

BİR KEZ DAHA ZALİMDEN TARAF OLDULAR

Gülen Hareketi'ne ait Fatih Üniversitesi Türkiye'deki çoğu üniversitenin imzaladığı Gazze bildirisine destek vermeyerek paralel yapı ile İsrail arasındaki ortaklığı bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

BEBEK KATİLLERİNE DESTEK

Bebek katili İsrail, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan sivilleri katlederken Fatih Üniversitesi Gazze bildirisine imza atmayarak bu insanlık katliamını görmezden gelmeyi tercih etti.

ÖĞRENCİ VELİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

İsrail'i kınamaya çekinen Fatih Üniversitesi'nin bu tutumu velilerin de gözünden kaçmadı. Çocuğunu bu özel üniversiteye gönderen çoğu öğrenci velisi üniversite yönetiminin sergilediği bu çirkin tavır karşısında adeta isyan etti.

PARALEL YAPI HER ZAMAN GÜÇLÜNÜN YANINDA

Fatih Üniversitesi de elebaşları Fethullah Gülen gibi mazlumdan değil güçlüden yana taraf olarak gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koydu.