İletişim Platformu üyeleri iftarda buluştu

İletişim Platformu üyeleri Siyasal Vakfı’nda verilen iftarda bir araya geldi.

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 21 Temmuz 2014, 12:43
İletişim Platformu üyeleri iftarda buluştu

İÇİNDEKİLER

Siyasal Vakfı'nın bahçesindeki iftara İletişim Platformu Derneği Başkanı Yusuf Ziya Çataklı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İlişkiler Daire Başkanı Ali Yeşildal, İstanbul'daki çok sayıda belediyenin basın danışmanları, platform yöneticileri, üyeleri, medya mensupları, öğrenciler ve STK'lardan yaklaşık 150 kişi katıldı.

İftarın ardından konuklara hoş geldiniz diyen İletişim Platformu Derneği Başkanı Yusuf Ziya Çataklı, 20 yıllık dostluk grubunun bugün medyada ve akademide önemli yerlerde olan platform gönüllüleri ile güçlenerek büyüdüğünü söyledi. Öğrenciler ve sektör çalışanlarının bir araya gelmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Çataklı, platformun geleceğinin öğrenciler tarafından şekilleneceğini belirtti.

Çataklı'nın ardından konuşan Onursal Başkan Ali Yeşildal ise, İletişim Platformu Derneği'ni, "sadece dostluk ve kardeşlik amacında olan insanların gönüllülük esası ile ayakta tuttuğu bir platform" olarak niteledi.

İftar programında Gazze'de yaşanan dram da unutulmadı. Platform iftarına katılan misafirler iftarda topladıkları paraları Gazze'ye bağışladılar.