Turkuvaz Medya'dan o iddialara yalanlama

Bazı basın organlarında TRT Genel Müdür Yardımcısı Sayın İbrahim Eren’in ATV Avrupa kanalında genel müdür olarak görevine devam ettiği şeklinde haberlerin çıkması üzerine Turkuvaz Medya basın açıklaması yaptı.

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 17 Temmuz 2014, 16:23
Turkuvaz Medya’dan o iddialara yalanlama

İÇİNDEKİLER

Bazı basın organlarında TRT Genel Müdür Yardımcısı Sayın İbrahim Eren'in ATV Avrupa kanalında genel müdür olarak görevine devam ettiği şeklinde haberlerin çıkması üzerine Turkuvaz Medya basın açıklaması yaptı. Turkuvaz Medya iddiaları sert bir dille yalanladı.

İşte o basın açıklaması;

Bugün, bir kısım basın organlarında TRT Genel Müdür Yardımcısı Sayın İbrahim Eren'in ATV Avrupa kanalında genel müdür olarak görevine devam ettiği şeklinde gerçekle hiçbir ilgisi bulunmayan birtakım haberler yapıldığı görülmüştür.

Sayın İbrahim Eren, 11.07.2013 tarihi itibariyle ATV Avrupa kanalının genel müdürlüğü görevinden ayrılmış, şirketimiz ve medya grubumuzla hiçbir ilişiği kalmamıştır.

Bugüne kadar hakkımızda yaptıkları birçok asparagas haber nedeniyle sayısız tekzip yayınlamak zorunda kalan bir kısım medya organlarınca ve birtakım kişilerce, gerçek dışı bilgiler kullanılarak medya grubumuzun yıpratılmaya çalışılması, bu kişi ve kurumların kötü niyetli yaklaşımlarının devam ettiğinin açık göstergesidir.

Bu gerçek dışı beyan ve bilgiler ile kamuoyunu yanıltmaya çalışan kişi ve kurumlar hakkında hukuken sahip olduğumuz haklar sonuna kadar kullanılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.