Kılıçdaroğlu'ndan skandal savunma!

Dönemin SSK Genel Müdürü Kılıçdaroğlu’nun, 1998 yılında SSK hastanelerinin içler acısı yaptığı skandal savunma ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 17 Temmuz 2014, 19:18
Kılıçdaroğlu’ndan skandal savunma!

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu 90′lı yıllarda Türkiye sağlık skandallarıyla gündeme gelen SSK hastanelerini konuştuğu o video tekrar yayınlandı.

"HASTANELER İÇLER ACISI BİR HALDEYDİ"

Kılıçdaroğlu, 1998 yılında SSK hastanelerinin içler acısı haliyle ilgili ATV'de yayınlanan A Takımı programına katılmış ve bakın nasıl skandal bir savunma yapmıştı? Dönemin SSK Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu SSK hastanelerinden şikayetçi olmuştu.. Kılıçdaroğlu, kendisinden önceki dönemde SSK hastanelerinin daha iyi durumda olduğunu itiraf etmişti..



"KILIÇDAROĞLU MİLYONLARA İZAH EDEMEMİŞTİ"

Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etmişti: "On yıl önce SSK hastaneleri çok daha iyiydi.. On yılda İstanbul'un nüfusu dörde beşe altıya katlandı ama yatak sayısı aynı.. Bu durumdan elbette biz de şikayetçiyiz.."

1998 yılının mart ayında yapılan programda başında bulunduğu SSK'yı savunamayan Kılıçdaroğlu, milyonlarca seyircinin önünde büyük bir mahcubiyet yaşanmıştı.